Фан Клуб: Интер

Стефчо кој малер е еј,го имаше стекот на аватар се повреди,сега го стаде Надал изгуби прва рунда на Вимболдон

прашање на векот ... кој е тролов. јас не сум , не е ни ѓорче (иако он го сака мусачо повеќе од самиот себе). значи кој е тој невоспитан што си игра со моите чувства за мусачо ?

Jonathan

Ни го турија к*рот Јуве, шамар у фаца за Бранка. Исла ќе го користат во понудата за Јоветич, 18мил+половината од Исла за ЈоЈо..

Koa vi vikam deka imam dobri skautski sposobnosti (Branca moze voda da mi nosi) vie se smeevte i se prasuvavte koj e toj Musachio.Abe kupuvaj odma be dodeka e za dzabe,pa za 3-4 godini go sitkame na PSG ili Monaco za 30 milioni :pos:

P.S go obozavam fan klubov,ebeno jak humor paga.

P.P.S Isla i Naingollan doagaat kaj nas,taka da dosta se palite.Na Viola ne im treba igrac ko Isla,na sekoja pozicija si imaat igraci,ne veruvam da go zemat.
A Naingollan ne bi sakal da igra za pacerski tim ko Roma.

Некој си играл менаџер на fcinter news па со продажба на играчите кои не ги сака Мацари во тимот, Интер ке заработи над 50м евра...

Caldirola (3), Jonathan (4), Kuzmanovic (5), Alvarez (9), Obi (5.5), Pereira (10), Schelotto (5), Stankovic (- ) and Chivu (-). Moving on to jewelry - Bardi (4) and Duncan (8)

Само се прашувам кој би ги купил Скелото и Џонатан... и 10 милиони за Переира?
И не знам колку е паметно да се продадат Данкан, Оби и Барди кога знаеме какви играчи ке дојдат на нивно место...

Ајде Морати одврзи кесето земи еден од Јоветич\Лавеци\Тевез + Исла да се порадуваме и ние малку наредна сезона...

Некој си играл менаџер на fcinter news па со продажба на играчите кои не ги сака Мацари во тимот, Интер ке заработи над 50м евра...

Caldirola (3), Jonathan (4), Kuzmanovic (5), Alvarez (9), Obi (5.5), Pereira (10), Schelotto (5), Stankovic (- ) and Chivu (-). Moving on to jewelry - Bardi (4) and Duncan (8)

Само се прашувам кој би ги купил Скелото и Џонатан... и 10 милиони за Переира?
И не знам колку е паметно да се продадат Данкан, Оби и Барди кога знаеме какви играчи ке дојдат на нивно место...

Ајде Морати одврзи кесето земи еден од Јоветич\Лавеци\Тевез + Исла да се порадуваме и ние малку наредна сезона...

Абе се тоа е убаво, ама КОЈ ЌЕ ТИ ГИ КУПИ ОВИЕ ИГРАЧИ ШТО НИЕ ГИ ИМАМЕ...

Ние и воопшто ги купивме, затоа што НИКОЈ не ги сака... Зар мислите дека ние ќе купиме играч ако некој друг клуб е заинтересиран ?! Не ме јебете, па пре Хоризонт Турново ќе ни го лапне играчот... Неспособна управа !!!

Ова е некој озбилен ?? :pos:

Или ептен јак хумор имате у фан клубов

Сме се откажале од ТИМ Купот, не заменил Сасуоло :facepalm:

Серија А: Полициска рација во 18 клубови

Меѓу сомнителните екипи се наоѓаат и италијанскиот шампион Јувентус, Милан и Лацио. :pos:

Не се смешкај и ние сме умешани.. Само Болоња и Каљари не се под истрага, а во сите други 18 клубови упаднала финансика полиција.

EDIT: Упаднале и кај нас ама не однеле никакви документи.

juventus go kupile tevez za 9 miliona od siti haha a nie davavme pred 1 god 20 :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom