Фан Клуб: Интер

Тапа сме биле, а ?

Ovaa utakmica se znaese nema mn sto da ne cudi,sostavot ni e krpenici vrv krpenici no za toa trebalo nekoj da misli znaci se zapocnuva od upravata pa potoa trenerot pa igracite...Vo odbrana falat bekovi poditno nasive bekovi nemat poima cela godina 2 dobri centarsuta nemaat,za vreme na Maicon dali bese taka zverot golovi davase...Sredinata e uzas sekoja utakmica im se menjaat poziciite a vo glavna uloga sekogas go imame Gargano,za napadot nema sto da se zbori toa e ako odbranata i sredniot red se kako treba napadot i ke funkcionira nekako dobro e i tolku sreka sto go imame Palacio...Forzza Inter!

Третото место по кое мечтаеме од Нова година и конечно адиооо.
Му требаше доста време на Страма да свати дека од сите играчи што ги има на располагање по десната бековска позиција, може најсигурно да смета само на Занети. И сега кога го свати тоа, му излезе нов проблем, а тоа е Гаргано. Додека му текне да го стави на клупа ке добие откас до тогаш.
Како играме сезонава и не изигравме така лошо вчера.
Кастелаци, Џонатан, Самуел, Киву,Силвестре, Нагатомо, Станкович, Гаргано, Мудингаи, Камбиасо и Роки. По брза постапка треба да се ослободиме летово од овие играчи.
Според мене играчи кој треба да се земат за во средина се - Бонавентура (Дечково може да игра на сите позиции во средниот ред. Има одлична техника и има одлични шутеви од далеку) и Биглиа (Копија на Камбиасо. Играч кој не само во одбраната, знае добро да одигра и во нападот.. со одлични асистенции).
Бонавентура Шоу

Ич не ми е кејф да пишувам на фан клубов,ама една работа ми падна во око.Овој нашиов страма се повеке ме потсека на крофната.Еве читам и негови фори почнал да употребува.Вика храбро сме играле,свињата викаше сме покажале карактер.Кое храбро бе мисир еден бе?Со топките од 30 и врз метри кон паласио,така ли храбро се игра бе идиотино една.Два паса неможевме да врземе,ни на наша половина,а за кај нив да не праиме муабет.И после храбро сме изиграле...Абе страма страма...Ама не си и ти крив,крив е оној што ти даде да се учиш на тим како Интер,се најмило да му изнаебам!Нека собира ова прлево парталите што побрзо,шеширот под рака со него,и што подалеку од милано и двајцата!Читам не сте го сакале Мацари?Абе тој е Мурињо и Фергусон во едно за овој наш практикант!Само не е Мацари малоумен,нема сигурно да остави екипа како наполи што во моментов има два пати поквалитетен ростер на играчи,за овој башибозук од тим што го напраија вештерот,шеширот и практикантот!
Бидете ми поздравени
фала чао пријатно

Каква асистенција на Кутињо :drk:
Колку ми е мило за детево што навреме си замина од кај нас и може да му покаже на светов дека е играчиште
А можевме повеќе да имаме сега....
Икарди
Алварез Ковачич Кутињо

Но тоа е тоа....И Роки не е заебанција

Fredy Guarin
Мацари не го сакаме затоа што е одвратно копиле и увек му се сител на Интер, не дека не е добар тренер.
Друго, не се чудете за Коутињо, уште дента кога го направи трансферот во Ливерпул јас им пишав на фан клубот дека земаа страшен играч и дека ќе се снајде кај нив. Играта на Ливерпул и те како му одговара на него, покрај себе ги има Суарез, Џерард, Хендерсон, кој од кој подобар техничар, башка и Ливерпул има пас игра а не статична игра ко Интер. Во Интер Коутињо ги имаше Пацини, Харѓа, Гаргањо, Џонатан, Переира покрај себе, со кој од овие сакате да проигрува? Според мене многу добра одлука направи малиот со трансферот во Ливерпул бидејќи кај нас можеше само да се упропасти. Не знам зошто али исто ми мириса дека ќе биде и со Ковачич, ептен ако не дојде некој асален тренер (во што чисто се сомневам) па да го игра на правата позиција, а не ко бекап на Ранокиа и Чибу.

8604504468_e3881ae553_o.gif

1:15 min.
Играчов треба оваа година да муј се даде шанса во Интер.

Ау, ау, од Гаргано послаб фудбалер во животов немам видено. Мислам дека Мунтари е Кристијано Роналдо за него...

Че не даваат на Телмовача?

Има уште некој што сака да не гледа?
Сериозно, зар вреди да не даваат некој квиз или забавна емисија поради Интер? :cautious: Боље што не не даваат, да не се мачиме. Едино би го глеал Интер поради Ковачиќ, да видам како ќе изигра, другото не ме занима ама баш ич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom