Фан Клуб: Интер

Јас највеќе сум гневен затоа што Касано пола утакмица ја помина во расправање него играње и поради Камбиасо што на крај на завршена утакмица направи тотално непотребен неспортски потег (ала Ибра).

Многу фали втор напаѓач што ќе може да се уфрли, имавме доста нафрлања по страните и немаше кој да улета. Тоа ни фали многу во нападот. Па уште ќе прават кратки додавања као Барса да сме со Переира сомот што ако сврзи едно додавање премија е. :(

Светла точка ни беше Паласио и Ковачич. Гаргањо игра добро 1 натпревар, на наредни 4 е срање. :D

Подобри се. Очигледно подобри од нас, така да нема што да се нервираат. Дури ни мотивација не помага за резултат, што јасно кажува кој на кое ниво е. Тоа е.

Утеха е играта на Ковачич, бар за мене. Неверојатен талент. Ама стварно неверојатен, кога ќе видиш што се во светски фудбал се форсира како талент и посебно на што се ние навивачите на Интер сме навикнати. Ќе биде голем играч, дефинитивно. Дали во Интер или друг клуб ќе видиме. Ама ја сум сигурен дека ќе биде голем играч. Ако им текне да го продадат зошто не им се гледал перспективен, ја и дефинитивно престанувам да го пратам Интер.
На 18 години, против светска класа везњаци, со таква леснотија да контролираш топка, да се движиш со неа и да му бегаш на маркерот во два чекори, секоја чест. Иниеста in the making. Само треба под хитно во центар на терен да се помести и да не му се даваат толку рестриктивни улоги да игра. Ама баш во центар на терен, зошто така тактичката интелегенција и визијата што ја има на најдобар начин ќе му се искористи.

Гаргањо не треба да го купуваат според мене. Се виде цела сезона, игра скоро редовно и не е играч од кој може многу корист да имаме.
А ете им го и Киву кретенот, за вториот гол. Па уште на две години му го продолжија договорот. :facepalm:

Ало не се смејте, не е за смеење работава, којзнае што му направил, можно е и до скршеница да дошло. Колку и да ги мрзам Јувентус нечовечки е да се смеам на ова и да го поддржувам потегот на Камбиасо. Идиот прав, нека го казнат максимално за стартов.
Нема ништо бе,ко нов бил. Сеа пишаа. ;)

Нема ништо бе,ко нов бил. Сеа пишаа. ;)
Без разлика, никогаш не сум посакувал повреда на противникот. Не ми згрешил ништо Џовинко за да го мразам до таа мера па да сакам без нозе да остане.

Подобри се. Очигледно подобри од нас, така да нема што да се нервираат. Дури ни мотивација не помага за резултат, што јасно кажува кој на кое ниво е. Тоа е.

Утеха е играта на Ковачич, бар за мене. Неверојатен талент. Ама стварно неверојатен, кога ќе видиш што се во светски фудбал се форсира како талент и посебно на што се ние навивачите на Интер сме навикнати. Ќе биде голем играч, дефинитивно. Дали во Интер или друг клуб ќе видиме. Ама ја сум сигурен дека ќе биде голем играч. Ако им текне да го продадат зошто не им се гледал перспективен, ја и дефинитивно престанувам да го пратам Интер.
На 18 години, против светска класа везњаци, со таква леснотија да контролираш топка, да се движиш со неа и да му бегаш на маркерот во два чекори, секоја чест. Иниеста in the making. Само треба под хитно во центар на терен да се помести и да не му се даваат толку рестриктивни улоги да игра. Ама баш во центар на терен, зошто така тактичката интелегенција и визијата што ја има на најдобар начин ќе му се искористи.

Гаргањо не треба да го купуваат според мене. Се виде цела сезона, игра скоро редовно и не е играч од кој може многу корист да имаме.
А ете им го и Киву кретенот, за вториот гол. Па уште на две години му го продолжија договорот. :facepalm:

Кој ви беше 26ка не заприметив? Барзаљи шо стигна да го претрча?

Не ја претервајте сега...реално гледано нашите и не одиграа кој знае колку лошо туку имавме неколку проигрувања и обиди посебно Ковачич каде беше одличен и не се плашеше од противничките фудбалери..е сега тоа што го имаат Буфон на голот и тоа што немаме напаѓач малце ја отежнуваше работата за да постигнеме гол плус тоа што Јувентус е за класа поквалитетна екипа од нас си го кажа своето..нема што да тагуваме и да плукаме кога толку ни се можностите само реално и не одигравме лошо како што тврдите сите тука

Џони нема напаѓач во тимот, нема кој да заврши. Паласио не е како Милито, не е центарфор. Друго, во средниот ред очајно ни требаат уште двајца поасални играчи покрај Ковачиќ и Гуарин, и итно ни требаат странични бекови. Переира е преслаб, утка на векот е, Киву не сакам да го гледам веќе во тимов, ми се темнее од него.
Трето, за Ковачиќ некој збор да кажам. Малиов е маестрален, каква визија има тоа е чудесија, само МОРА да го играат понапред, а не позади Хандановиќ. Убаво пишал Лупхол, него местото му е во центарот на игралиштето, баш таму треба да игра и да ги храни со топки напаѓачите. Се надевам дека ретардираната наша управа нема да го продаде и да направи огромна грешка како со Пирло и Сидорф.

Ковачич во второ полувреме како друг фудбалер да беше, очигледно е кога игра понапред е многу подобар. (y)

Не му текнува на Морати дека треба тренерот да го смени? Не разбира дека нема логика секоја утакмица да мења формација од 3-4-3, 4-2-3-1, 4-4-2 итн. Не му е Интер него експеримент да учи занает додека е млад. Нека иде у Перуџа, Козенца и такви чкљ тимови. Значи Страмачони и Бранка го унакажаа Интер, комплетно. Нема дисциплина, нема тактика по која Интер ќе биде препознатлив, нема уиграност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom