Фан Клуб: Интер

Се изгуби и Страма скроз, составов ме потсеќа на неверојатните состави на Раниери со 10 дефанзивци.

За жал се дозволени само 3 измени, а составот е погрешен 90% од старт...

Супер сме.
Можевме на полувреме со негатива да одиме.
Во второ да ги зачуваме одличните 0-0.

Замислете овој Интер има буџет од 190 милиони евра а не може да надигра екипи со 10 милиони буџет.
Најдобро да си го земат Здравко Мамич за прецедател да им покаже што се прави со таков буџет.

Ajde moze Figo ke se pokaze kako dobar trener pa ke prkneme malce :)

Јас мислам само една доста е МОРАТИ да се смени.

Како бе може единствениот шутер во тимот да го ставиш на крило и тотално да биде бескорисен???

Не треба да си оди Страмачони најдобро е до овде да заврши ерата на Морати се фалеше ги сруши сите рекорди на клубот сега ги сруши и сите негативни рекорди поочаен Интер намало во историјата.
Кој и да дојде во Интер нов газда полошо од ова не може да биде.

Интересен транспарент имало денес на Меаца по повод носењето на овој норвежанецот кој го беа земале на проби а човекот си градел филмска кариера од снимање на филм го земале .

"Fateci fare un provino anche a noi... Magari uno buono lo trovate... Di certo è interista...".

``Направете проби и за нас ...може еден добар ќе најдете ...барем со сигурност ќе е интериста``

Значи треба да си идиот за да извадис состав со 10 дефанзивци.
Абе Страма еднаш да ја погодеше формацијата, Бенаси го ставил на крило, абе само идот го прави тоа.
Првиот шут кон голот на Болоња во 70 минута.

Не знам за вас ама јас на крај навивав да не дадеме гол!
Мизерии!
П.С. Поглуп играч од овој Гаргано немам гледано,пас да не знае да подаде!:facepalm:

Не знам за вас ама јас на крај навивав да не дадеме гол!
Мизерии!
П.С. Поглуп играч од овој Гаргано немам гледано,пас да не знае да подаде!:facepalm:
Единствениот пат во животот кога сум навивал Интер да не израмни беше вечерва. Само нив ги чекав на ливче али толку нејќев да дадат гол што тоа е чудо. Мислам дека во 105 годишната историја Интер не изиграл меч со повеќе грешни додавања од денешниот. Па јас и Спасов да игравме ќе пројдеше еден дупли пас, абе мизерија, м-и-з-е-р-и-ј-а. Ова е најочајниот Интер што некогаш сум го видел, и во квалитет на играчите што ги има и во играта. Лани имавме очаен период со Гасперсон, али во тимот имаше шампиони како Снајдер, Лусио, Маикон, Цезар, а сега можеби единствениот класа играч што го поседува тимов е повреден. Интер според квалитетот на играчите моментално е на ниво на Парма, Болоња, Катанија и остала багра тимови од средината на табелата. Скелото, Гаргањо, Нагатомо, Переира, Станкович, па дали овие играчи заслужуваат да опстојуваат во еден тим како Интер? И да не продолжам да ги набројувам ветераните кои МОРА да играат затоа што пред 250 години дале допринос за ТРИПЛЕТЕТО.
И Страмачиони пичка смрдлива, заебете тоа практикант, неискусен ваков онаков, врска нема од фудбал, почетниот состав што го извади доволно говори за него. Можеби го бранев до сега али ова не се трпи, екипи како Сиена и Болоња го сквернават името на овој клуб.
П.с. Син ако напишеш некој оптимистички пост и ако застанеш во одбрана на Морати , Страма и компанија ќе те банирам!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom