Фан Клуб: Интер

Catania ni spakuva dve parcinja za 20 min a Strama ke go brkal tretoto mesto, Da mu ebam se sto mu e najmilo.

Интер ала Барселона, освен посед ништо друго немаме. патетикус.

inter se saka inter se voli i vo dobro i vo zlo , ma idi u kurac bre . vakvo sraanje ala vera.

Одбранава ви е :гомце:, играчите ви се себични, тренерот ви е неискусен, управата ви е тапа.
Господ нека ви е на помош.

Само една работа. Скелото е еден од најлошите играчи што некогаш играле за Интер, во мојот век на гледање. Тој што го купи во Интер и што ја туркал целата работа, не да треба да се отпушти, туку треба да се забрани да има било каква врска со фудбалот.

И што треба сега да го пофалиме Страма што го стави Камби пред Ковачич ? :facepalm:

Одбранава ви е :гомце:, играчите ви се себични, тренерот ви е неискусен, управата ви е тапа.
Господ нека ви е на помош.
Нема Господ.

И што треба сега да го пофалиме Страма што го стави Камби пред Ковачич ? :facepalm:
А бе смејурија. Кога се повреди Гуарин и бевме во негатива го спремаше Ковачиќ. Сега демек задоволни сме со 2-2. Лузерски менталитет.

А овој Скелото од што не знае а сака да се докаже, страв ми е дека ќе си го скрши вратот во некоја акробација...

AJDE SEGA KUCKI KAJ STE
--- надополнето: 3 март 2013 во 16:54 ---
AJDE SEGA KUCKI KAJ STE

треба да се радуваме на победава ??
ма немој да ме јебеш бе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom