Фан Клуб: Интер

Овој Ковачиќ на менаџер со Нианг наш најбоље играчи стануваат. :icon_lol:

Мене баш ме интересира што ќе се случи дали ќе стане Модриќ или вечниот талент Крањчар.

Еве и вие некој ќар од Балотели што дојде ќе имате,му се споија на Морати жичките и фрли пари.......е сега ги земавте и Скелото и Арнаутовиќ,овие да дојдеа во Милан ќе ги пцуев до 7-мо колено,ама ок Ковачиќ е добар потег. :)

The future look bright again. :P

Не сум слушнал за Ковачиќ, но од она што сега го гледав на Youtube има одлична техника со топка и крши кичми со дриблинг. Само да не биде себичен и да има добар пас и полн погодок!

Нека им дава само шанса на младиве што ги купивме и повторно сме во игра. (y)

Сте им понудиле на Спарс смена , Переира за Асу Екото.

58215_560590413953278_1911981267_n.jpg

Шо позиција е Ковачич? Го гледав видеото, зедовме еден ваков пред неколку години и подобри клипчиња имаше на јутуб, Керлон се викаше...
Го има некој гледано или се радувате сите на видеата?

И овој кој е Laxalt? Официјално и тој е играч на интер, на која позиција игра?

Абе ок е овој...само циркузант е малце, склон на повреди а и не е константен баш:)

За добар,знам дека е добар,ама па Тотенхем тешко би се откажале од него,што знам...
За моменталниов наш Переира е 100 пати боље,јас сакам да дојде,да се разбереме :)

meazza Ковачиќ е еден од најголемите таленти на европскиот фудбал,главна алка беше во Динамо,а има само 19 години.
Дриблингот му е боли глава,не е себичен,што е голем плус,брз е и пробивен,а и одлично дели топки во празно.
Јас мислам дека не погрешивме со овој трансфер,најдобар трансфер во последниве неколку години,секако после оној на Гуарин.

Сте им понудиле на Спарс смена , Переира за Асу Екото.
Боље Переира да остане, aли ништо конкретно не е ова, доста инвестираа Интер во Переира па би требало уште неколку шанси да добие.

Иначе Интер ќе собере уште еден млад фудбалер од Уругвај, Diego Laxalt, како што известуваат медиумите, ги победиле Лацио за неговиот потпис, ефтин е, над 2 милиони евра, али нема ЕУ пасош, па би требало по брза постапка да добие и да дојде во Јануари, инаку игра на позиција втор напаѓач/лево крило.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 21:56 ---
А напаѓач да си земете некој не би било лошо*

*Играчи што заедно славеле матурска со Роки не се сметаат за напаѓачи
Со оглед дека Паласио и Милито можат да играат ко најистурени, плус тука е и Касано, Ливаја си отиде али најверојатно ќе се врател Лонго, ќе видиме, плус Роки ... на хартија, тешко дека сега би зимале напаѓач, најзагрозен дел е средината, затоа најмногу за таму се инвестира, а инаку и со Икарди од Сампдорија се преговара али тешко дека во Јануари ќе си иде од таму.

За добар,знам дека е добар,ама па Тотенхем тешко би се откажале од него,што знам...
За моменталниов наш Переира е 100 пати боље,јас сакам да дојде,да се разбереме :)

meazza Ковачиќ е еден од најголемите таленти на европскиот фудбал,главна алка беше во Динамо,а има само 19 години.
Дриблингот му е боли глава,не е себичен,што е голем плус,брз е и пробивен,а и одлично дели топки во празно.
Јас мислам дека не погрешивме со овој трансфер,најдобар трансфер во последниве неколку години,секако после оној на Гуарин.
Епа Виљаш Боаш работеше со него во Порто, затоа цело време притиска за негови екс играчи, Мутињо, еве сеа и Переира:)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom