Фан Клуб: Интер

Branca: "Jonathan means a more competitive Inter"

толку од мене.

Беда , беда ,беда....

Незнам до кога вака... па пичка му матер. Работава е , освоивме 2425 титули пред 5 години, сега стагнација. Финансиски фер плеј,жими ашим браварот. Едноставно на стариот не му се инвестира веке и ке си се нервираме вака док не си иде пола тим.Ако се пласираме во квалификации за лига шампиони ке биде исто ко триплете да сме освоиле.,,Од такво тимчиште , ништо не остана.

Штета, бев сигурен дека Роки ќе ја сврти. :pos:
Тажни сме.
Џонатан го надмина стандардот за бескорисност што сам го постави. Ви текнува Бранка кога викаше дека феномен бил. :pos:
Јес да е камен типот, ама и самодовербата му е колку на дебела тинејџерка.

Што не им влезе некој Ланза на Морати и бандата, кога имаат состанок. Ем ќе убие многу луѓе, ем никој нема да им се лути.
Ја сфатив што им е со тоа youth project и year zero. Се што е помалдо од 30 години да се шутне од тимот. Hence year zero, како ориентир.:D

Имајте убава година дечки и ич не им се секирајте на гомнава. Ако некогаш ви падне криво или тешко, нека ви текне дека има и такви што платиле сезонска карта. :)

Го викале Паласио дека не знаел да им го забие
Ја викале Страма дека не знаела кај терат

Кога го гледам овој Интер, криво ми е што не сум се родил во Италија... Без проблем ќе се наметнев прва постава да играм... :(
"Џонатан - новиот МАИКОН" :\

Многу сте напнати без врска..изгубивме изгубивме то е то одиме понатаму се случуваат и вакви порази..што очекувавте победа??..па Удинезе не е Пескара олабајте малце....наеднаш почнавте да карате мајки шајки и на Страма и Морати а до вчера ги воздигнувавте до небо на победите против Милан и Јувентус..многу сте контрадикторни..

Читам некој го критикува Страма... Извинете "кој му кур бизнис бе" ???
Врие дечкото. Сака да си излезе од кожа да отера се у курац. Од 30 првотимци 2-3ца се способни. Сите други само пополнуваат место, колку бројчано да се на терен. Ставете се на негово место, и да видам како ќе играте кога Нагатомо, Милито, Ранокија, Оби, Алварез, Кутињо не може да ги игра. На цел секс, уште го подебава дедово со вештачката вилица, не му дава Снајдер да го игра.
Не верував дека ќе дочекам оваа мизерија и беда ќе ја гледам... Мислев дека овој период е зад нас. Ама се лажев...
Секој кој сака да напредува во кариерата нека си излезе од Интер. И Снајдер, му посакувам среќа во било кој тим да отиде, за тој ќе навивам. КПР, КПР за нив ќе бидам.

А и ќе заборавев... Branca... happy FUCKING birthday, you miserable son of a bitch...

Реално Страмачиони ништо не е крив..што да направи со онаков ростер на играчи???..секој си игра на позицијата и го вади максимумот од тимот..не му дозволуваат да го игра Снајдер и нема доволно афторитет да ги стави Камбиасо и Занети на клупа..јас би сакал да остани подолго време во Интер бидејќи ако вака менуваме секоја сезона тренер ни се еба мајката

Топ си е Страма, само уште да не забегува со изјавите дека не оштетиле судиите.

Страма има само 1 проблем, константно се жали на судиите, тоа му е најголема маана ...
Што се однесува на ова што сега се дешава, па дечкото е може једини тренер у моментов на кого му е забрането да ги игра најдобрите 11, на Интер му се дешава фудбалска карма, од бркањето на Цезар, Оријали до ова сега со Снајди и начинот на работа на оние од горе, ова е едноставно нормален тек на работите кој Интер апсолутно го заслужува.

Ете го решението на Бранка, Џонатан, утнува зицер за 0-1, Паласио наместо да дава гол дајвнува и промашува јаки шанси, Гаргано кутриот кукавица у душа, се крие пред примањето на прв гол, просечен играч кој разочара бајаги, во пакет со Переира, што к*р да прави Страмачиони со ваков тим ?

Јебига, да не очекувавте дека ќе командува ? Се знаеше дека ќе биде марионетка, само еднаш се побуни и таман кога мислев дека конечно почнува да го дига носот се повлече, кога кажа дека Снајдер е подготвен за игра ко и сите останати ( а глумеа лудило дека е повреден ) па наредниот ден вика дека негова техничка одлука било да не игра, одма стигнала наредбата од горе.

Многу сте напнати без врска..изгубивме изгубивме то е то одиме понатаму се случуваат и вакви порази..што очекувавте победа??..па Удинезе не е Пескара олабајте малце....наеднаш почнавте да карате мајки шајки и на Страма и Морати а до вчера ги воздигнувавте до небо на победите против Милан и Јувентус..многу сте контрадикторни..
Ја мислам дека ти тролаш неколку страни наназад. :D

Иначе и мене ми се смешни со тоа глумење на жртви. За оваа сезона. Ок, вистина е дека неколку пати бевме оштетувани, очигледно, ама ни еден фан нема да им ја следи оваа игра. Сите добро знаат до кого е овојпат.
Страма сега сака полека да си го извади гзот во целава ситуација. Почнува да сфаќа дека седнал да руча во полско веце. Ама се заебал ако мисли дека ќе му дозволат.

Не ја гледав утакмицата, ама според пишувањето повтроно сме биле тиња.
Среќа што си бев на работа, барем не кинев живци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom