Фан Клуб: Интер

Ja stavim nekog igraca, vi o njemu pisete sta mislite u komentar.

:pos: не ги видов коментарите ама ми делува странава како да е водена од првачиња :D
Сакав да го ископирам тоа, ама ај Спасов е махер за такви работи.:D

Иначе Џузепе Роси во Фиорентина потпиша.

ovoj golman bil zzaso ke ni e ?

За во случај да се повредат Ханда/Кастелаци/Белец :)

Оби што ќе ни е ?

Го имаме Камби/Станко/Гаргано/Гуарин/МудингЕј/Марига и веројатно Занети пошо може да игра таму.

пс:Не знам за вас , али мене почиња да ми се СЕРЕ од потезиве на управава. . .

ппс: Ств. ќе го зимаме Лампард ? (по 3 пат)

Sorentino vo Inter,Obi vo Chiebo,trampa izgleda.
3595-i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpg

Нас фановите никако неможат да не задоволат..

Ако купат млад некој надежен
:''Со деца не се јади салата,џабе го купуваат нема да добие шанса покрај Камбиасо и Занети,не ни треба млади туку искусни играчи само така можиме да играме во ЛШ догодина''..ако му дадат шанса:''Види го онај врска нема,се плетка со топката,воопшто не подава,кајму се очите на Бранка''..

Ако купат некој поискусен
:''Со пензионери ништо нема да напрајме,ни треба некои млади надежни играчи,зошто толку плата за толку стар играч(како вие да ги давате парите),како Милан се напрајвме,Moрати лечи се,Бранка педер.....''

Aко купат некој докажан
''Џабе дојде си ја упропасти кариерата,каде ќе игра на кое место?(небаре ние Барселона сме),не ни треба тој, Камбиасо и Занети подобри се,види го врска нема промаши пас од 20 метри,Станкович е Меси за него''

и поточа почнуваат кукањата:
Златен Ето,Мајкон каде си,Мота зошто замина,Бенитез да беше ова ќе напрравмевме,Гасперсон да беше она ќе направевме,да го купевме Инлер вака ќе беше,да го купевме Борха Валеро онака ќе беше..и вас не ви се наоѓа крајот добро бе мислите туку така се води еден фудбалски клуб и гигант како Интер???

Џони, одамна престанаа со докажани играчи...

Која неспособност значи не ми се верува...

Нас фановите никако неможат да не задоволат..

Ако купат млад некој надежен
:''Со деца не се јади салата,џабе го купуваат нема да добие шанса покрај Камбиасо и Занети,не ни треба млади туку искусни играчи само така можиме да играме во ЛШ догодина''..ако му дадат шанса:''Види го онај врска нема,се плетка со топката,воопшто не подава,кајму се очите на Бранка''..

Ако купат некој поискусен
:''Со пензионери ништо нема да напрајме,ни треба некои млади надежни играчи,зошто толку плата за толку стар играч(како вие да ги давате парите),како Милан се напрајвме,Moрати лечи се,Бранка педер.....''

Aко купат некој докажан
''Џабе дојде си ја упропасти кариерата,каде ќе игра на кое место?(небаре ние Барселона сме),не ни треба тој, Камбиасо и Занети подобри се,види го врска нема промаши пас од 20 метри,Станкович е Меси за него''

и поточа почнуваат кукањата:
Златен Ето,Мајкон каде си,Мота зошто замина,Бенитез да беше ова ќе напрравмевме,Гасперсон да беше она ќе направевме,да го купевме Инлер вака ќе беше,да го купевме Борха Валеро онака ќе беше..и вас не ви се наоѓа крајот добро бе мислите туку така се води еден фудбалски клуб и гигант како Интер???

Tи беше најголемиот кењатор тука бе,не филозофирај :D

Секако дека не е лесно да се води голем тим како Интер,ама глупавото во целава приказна е низата нелогични и крајно идиотски потези од страна на Морати и Бранка.
Продолжувањето на договорите на Киву и Станковиќ,кои земаат голема плата,а немаат заиграно ни минута,а имаат 30+ години.
Неиграњето на Снајдер поради договорот (киву и станко земаат заедно 6 милиони по сезона).
Интересирањето за апла стари играчи и нивно доведување,играчи како Роки,кои се на залез на кариера,исто како и половина тим на Интер.
Па уште и вице-Милито...каде беее.Јас повеќе бев за зимава да се доведе класа напаѓач за да може да се ухода со останатите играчи,со тактиката,со италијанскиот стил на игра.И така Интер не игра во ЛШ,во првенство се мачи...
Ете,ние се ’’интересиравме“ за Роси од Виљареал,ама го лапна Виола за 16 милиони евра сосе бонуси.Така се работи.
Ние моментално сме со играчи од типот на психички растроениот Силвестре,раперот Мудингаи,вечно повредените Киву и Станковиќ и остала багра НЕиграчи.
До каде ќе иде овој тренд на управата,не знам,ама едно знам,дека не оди на добро целава ситуација.
Уште вчера кога прочитав дека ќе имало трампа Сорентнино за Оби,посакав да бидат до мене Бранка и Морати...за да ги убијам.

П.С јуБе започнал преговори со Лоренте,а ние го земавме Роки,епаааа дојди ми !

Интер сет сајтс он Езикел Скелото :pos:

Вие бетер од нас сте биле бе, нашиве барем лжа Фабрегас, Балотели, Дрогба, вашиве ни лажна надеж не ви даваа :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom