Фан Клуб: Интер

Интер сет сајтс он Езикел Скелото :pos:

Вие бетер од нас сте биле бе, нашиве барем лжа Фабрегас, Балотели, Дрогба, вашиве ни лажна надеж не ви даваа :icon_lol:
Назад ви е зимата што викаат... И ние се интересиравме за Фабрегас и Балотели пред година дена... Ќе дојдете и вие на нашето дереџе да купувате играчи како Роки. Ве спремаат сега.

Вие бетер од нас сте биле бе, нашиве барем лжа Фабрегас, Балотели, Дрогба, вашиве ни лажна надеж не ви даваа :icon_lol:
Пред две години Давид Силва го бркавме, лани Лукаш, Бранка пола месец беше во Бразил (а утвари го бркаа Паулињо само многу им беше 8 милиони, сега шипки што ќе го земат). Им снема лаги и нив, нема што да се лаже повеќе. Кога ги бркаш сите што нешто вредат од клубот, како може да очекуваш да дојде саглам играч.

Моментално создаваме генерација која ќе направи да се гордееме со онаа на Калон и компанија :)

Мене не ми е јасна една работа. Еве го земаа Роки на 6 месечна позајмица, демек да го покриел местото на напаѓач во тимот кое ни чкрипеше пола сезона бидејќи само Милито го имавме како класиченнапаѓач. Ама за кој кур земаат 50 годишен играч, кога за овие 6 месеци може и некое дете да игра, дете кое ќе ја добие својата животна шанса и кое може да се докаже пред фудбалскиот свет, нешто што беа Мартинс и Балотели, а притоа тоа дете да не е Ливаја, он е коњштип, тенџере, него не го рачунам во деца. Немој некој да ме тагнел во пост ако се деси Роки да реши утакмица зашто ќе ви пцујам се до осмо колено, и на тој што ме тагнал и на управава.
И сеа коа ќе дојде лето ни Борче Маневски нема да сака да игра во Интер затоа што никој нормален човек нема да сака да игра во екипа со Роки и Силвестре.
За крај само да кажам дека управава има план и одлично го спроведува, мислам дека треба да не прогласат за тим со најуспешен проект, а проектот гласи: „ Како да уништиш шампионски тим во најкраток можен период“.

sto se razocaruvate tolku kako da ne znaete deka inter e sezonski tim, ke igraat edno 2-3 sezoni pa posle 20 ke se razduzuvaat

Шта речи, а не заплакати.

Ај барем нека ми го исклучат интернетов да не читам со кој просек ќе потпишеме.

sto se razocaruvate tolku kako da ne znaete deka inter e sezonski tim, ke igraat edno 2-3 sezoni pa posle 20 ke se razduzuvaat
Исто како Јуве, 2-3 сезони мести па оп Серија Б. Како и да ја вртиш и Интер и Јуве се сезонски тимови.

Исто како Јуве, 2-3 сезони мести па оп Серија Б. Како и да ја вртиш и Интер и Јуве се сезонски тимови.

aj se citame za edno 30 godini od prilika togas ke treba da mu bide novata titula na inter spored statistikata

ako 1nas u 100 godini ispadnal... spored statistikata ke ispadne vo narednite 100 godini uste 1.... misli malce
Абе и за допинг ги имаат фатено само што не испаднаа тогаш така да они почесто се фаќани не му ја мисли ти. Не ми споредувај местачки тимови со мојот клуб.
Сите титули на Интер>>>>>>од оние местените на Јуве, точка. Ае.

Абе и за допинг ги имаат фатено само што не испаднаа тогаш така да они почесто се фаќани не му ја мисли ти. Не ми споредувај местачки тимови со мојот клуб.

hahahha dobro. :pos:

Абе за многу работи ги имаат фатено, само што 1 испаднаа .. Му држи муабетот на нигерот дека на секои 100 години не исфрлаат во Б, вие на 30 години освојувате Сериа А , и на секои 10 години не тепате во Торино .. Така да на следна победа во Торино ќе почекаш 10 години :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom