Ѓорче 1932
тој сум...
Балотели иначе се живо и диво тепа ред него,овој пат жртва бил Манчини 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спасов од кај ги копаш вестиве?Newcastle ponudio 17 miliona funti za Diega Milita
https://www.facebook.com/InterTifosiBalcanicoOfficialСпасов од кај ги копаш вестиве?со Лук Реми се договорени тие, за 9 милиони, кој Милито ваш
![]()
Ja stavim nekog igraca, vi o njemu pisete sta mislite u komentar.
Сакав да го ископирам тоа, ама ај Спасов е махер за такви работи.Ja stavim nekog igraca, vi o njemu pisete sta mislite u komentar.
не ги видов коментарите ама ми делува странава како да е водена од првачиња
![]()
ovoj golman bil zzaso ke ni e ?Sorentino vo Inter,Obi vo Chiebo,trampa izgleda.
Of mori majko !
ovoj golman bil zzaso ke ni e ?
Sorentino vo Inter,Obi vo Chiebo,trampa izgleda.
Нас фановите никако неможат да не задоволат..
Ако купат млад некој надежен
:''Со деца не се јади салата,џабе го купуваат нема да добие шанса покрај Камбиасо и Занети,не ни треба млади туку искусни играчи само така можиме да играме во ЛШ догодина''..ако му дадат шанса:''Види го онај врска нема,се плетка со топката,воопшто не подава,кајму се очите на Бранка''..
Ако купат некој поискусен
:''Со пензионери ништо нема да напрајме,ни треба некои млади надежни играчи,зошто толку плата за толку стар играч(како вие да ги давате парите),како Милан се напрајвме,Moрати лечи се,Бранка педер.....''
Aко купат некој докажан
''Џабе дојде си ја упропасти кариерата,каде ќе игра на кое место?(небаре ние Барселона сме),не ни треба тој, Камбиасо и Занети подобри се,види го врска нема промаши пас од 20 метри,Станкович е Меси за него''
и поточа почнуваат кукањата:
Златен Ето,Мајкон каде си,Мота зошто замина,Бенитез да беше ова ќе напрравмевме,Гасперсон да беше она ќе направевме,да го купевме Инлер вака ќе беше,да го купевме Борха Валеро онака ќе беше..и вас не ви се наоѓа крајот добро бе мислите туку така се води еден фудбалски клуб и гигант како Интер???
Тука престанав да те читам, ама овој пат од позитивни причиниTи беше најголемиот кењатор тука бе,не филозофирај![]()