Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си ја пречекам утре главата од свињата или па мртвиот коњДа а ?
![]()

Тоа ми беше целта на прашањето ... да не му дадовте од шитот на Спасов... ме превариБеа неколку момци од фан клубот на Интер, се сликаа со него и се потпиша на една маица, им го пративме и президенте ака consigliere и ко што глеаш од третиот гол што го прими,имаше ефект.
Ништо не е случајно.

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=67405
Ибра си дал 10-ка за голот... скромен како и секогаш
Мислам стварно убав гол ама имам дадено ваков на мал фудбал кога имав 12 години и уште си го памтам. Мислам дека мојот заслужува 15-ка со оглед на тоа дека играв за наше маало и без никаков тренинг. Fuck you Ibra!![]()
..like a ibra

Napadač Intera odgovorio na prozivke treneru juventusa podsetivši ga da kao neko ko je osuđen za nameštanje mečeve ne može da priča o moralu.Kao i uvek: Antonio Kasano bez dlake na jeziku!
Kontroverzni italijanski fudbaler nije ostao dužan treneru juventusa i imenjaku Konteu na nedavne prozivke i podsetio ga da on ne bi nikom smeo da drži pridike o moralu. Podsetimo, Konte je nedvno reako da je „Kasano brbljivac koji ne bi imao mesta u juventusu“. Naravno, nestašni momak rođen u Bariju nije ostao dužan...
„Konte kaže da sam brbljiv? Zanimljivo... A, baš je on bio taj koji nije pričao kada je trebalo i nije prijavio nameštanje mečeva za koje je znao. Uradio sam mnogo glupih stvari u karijeri i za to sam često bio kažnjen. Ali, ako Konte počne nekome da priča o moralu i poštenju onda je to kraj sveta!“, poručio je Kasano Konteu.