Фан Клуб: Интер

Таман ќе речеш, де бре Занети, кој ти бил курац на времето и оп, демант, крал бе крал, крал. :cuc: А Ходџсон фаца каква имаше :pos:

Ilumious Шо го тргна постот :)
Потпретседателот иначе е одговорот, сеа да не се фалам кој е потпретседател
Епа сконтав , затоа :)

Епа сконтав , затоа :)
Да а ?

news_fish.jpg

Беа неколку момци од фан клубот на Интер, се сликаа со него и се потпиша на една маица, им го пративме и президенте ака consigliere и ко што глеаш од третиот гол што го прими,имаше ефект.
Ништо не е случајно.
Тоа ми беше целта на прашањето ... да не му дадовте од шитот на Спасов... ме превари :D

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=67405
Ибра си дал 10-ка за голот... скромен како и секогаш :pos:
Мислам стварно убав гол ама имам дадено ваков на мал фудбал кога имав 12 години и уште си го памтам. Мислам дека мојот заслужува 15-ка со оглед на тоа дека играв за наше маало и без никаков тренинг. Fuck you Ibra! :cool:

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=67405
Ибра си дал 10-ка за голот... скромен како и секогаш :pos:
Мислам стварно убав гол ама имам дадено ваков на мал фудбал кога имав 12 години и уште си го памтам. Мислам дека мојот заслужува 15-ка со оглед на тоа дека играв за наше маало и без никаков тренинг. Fuck you Ibra! :cool:

Кога го прашале Ибрахимович во Париз откако пристигна во летото каде ќе престојува? бидејќи немало повеќе куќи на продажба и му одговори во ибра стил.

probably i will buy the hotel :cuc:..like a ibra:D

Ранокиа денес тренирал, големи се шансите да го видиме во Недела..ќе ни биде подобра одбраната, може да се игра и со 4 во одбрана, валда нема да игра Силвестре..ако не
Силвестре - Ранокиа - Хуан

Napadač Intera odgovorio na prozivke treneru juventusa podsetivši ga da kao neko ko je osuđen za nameštanje mečeve ne može da priča o moralu.Kao i uvek: Antonio Kasano bez dlake na jeziku!
Kontroverzni italijanski fudbaler nije ostao dužan treneru juventusa i imenjaku Konteu na nedavne prozivke i podsetio ga da on ne bi nikom smeo da drži pridike o moralu. Podsetimo, Konte je nedvno reako da je „Kasano brbljivac koji ne bi imao mesta u juventusu“. Naravno, nestašni momak rođen u Bariju nije ostao dužan...
„Konte kaže da sam brbljiv? Zanimljivo... A, baš je on bio taj koji nije pričao kada je trebalo i nije prijavio nameštanje mečeva za koje je znao. Uradio sam mnogo glupih stvari u karijeri i za to sam često bio kažnjen. Ali, ako Konte počne nekome da priča o moralu i poštenju onda je to kraj sveta!“, poručio je Kasano Konteu.

Ја мислев оние од Курва Суд ќе се јават, тоа Бене ничим изазван... :)

Ќе затопли во Милано или Winter is coming?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom