Фан Клуб: Интер

Jas seuste gledam na tvojot sopcast
Абе јас го стопирав и после го вклучив и ми покажуваше дека е офлајн каналот, а имаше пред да го исклучам некое известување дека каналот е баниран или така нешто, на руски напишано, а ја само знам чешко-словачки.:D
Дај те линк!
http://0eb.net/playerallr.php?id=238135

Абе јас го стопирав и после го вклучив и ми покажуваше дека е офлајн каналот, а имаше пред да го исклучам некое известување дека каналот е баниран или така нешто, на руски напишано, а ја само знам чешко-словачки.:D

http://0eb.net/playerallr.php?id=238135

Nikako ne smees da go stopiras i jas se zeznav ednas , ama sega si znam :D

лабаво,со пола сили до уште една победа,така и треба.
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 22:48 ---
не ќе беше лошо и дома да играа како сега против Партизан,со пола сили,ама убедливо :icon_lol:

--- надополнето: 8 ноември 2012 во 22:48 ---
не ќе беше лошо и дома да играа како сега против Партизан,со пола сили,ама убедливо :icon_lol:

Полесно ни е во гости, очигледно.

Cestitki za pobedata sega sme komotni sto se odnasa do LE...No Livaja i Silvestre definitivno ne zasluzuvaat da gi branat boite na Inter,neka si baaraat idninata vo nekoj dr klub.Forzza Inter!!!

Рутински си одигравме. Прво полувреме заспав, излегоа Нагатомо и Ливаја и профункционира нападот. Ханданович <3

Guarana vleguva vo ritam :vozbud:, a Palacio se pokaza kako najgolemo zasiluvanje na timot ovaa sezona. Silvestre -trup e coekot zaedno so Jonathan se dupki nevideni. Handa e zver :cuc:

Cestitki za pobedata sega sme komotni sto se odnasa do LE...No Livaja i Silvestre definitivno ne zasluzuvaat da gi branat boite na Inter,neka si baaraat idninata vo nekoj dr klub.Forzza Inter!!!

Ливаја допрва почнува со игрите,а околу Силвестре се согласуваме.

Искрено Переира беше у дефанзива дупка, се од таму не напаѓаа.
Друго одбраната проработе одкако страма ја смени со тројца у дефанзива, Силвестре-Камби-Хуан.

Камби плаче за стопер.:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom