Фан Клуб: Интер

Сега се споменуваат 3 имиња на кои токму Аусилио ќе работи, Хунтелар, Волкот и Дракслер, а исто и Дестро повторно се споменува ко опција во нападот и тоа за Јануари. (y)

:drk:

Овој Дракслер што играч е ?

:drk:

Овој Дракслер што играч е ?
Ѕвероња. Мислам дека има 18 или 19 години ако не се лажам, растура во Шалке, еден од најперспективните играчи е. Ако носат некој од овие него прв нека го донесат, машина е.
Иначе за тимов премногу значат тие две гостински победи со Милан и Јуве, едноставно чим ги добиваш нив во гости и притоа си ги надиграл тотално тогаш знаеш дека тимот ти е способен за борба за титула. Одлична работа од страна на Страма, реков јас да го оставиме човекот на раат во почетните кола, па тек после 10то коло ќе можеме да го коментираме. И еве го епилогот, 6 гостински победи, лани не знам ни дали толку имавме во цела сезона на гости што доволно говори колкав е напредокот на екипава во оваа сезона.
Едит: Сеа проверив, на 20 септември направил 19 години, 93то годиште е, шта речи...

387717_4823382508282_841682078_n.jpg

Да ви покажам тетоважа од едно другарче,многу е јака !

406949_435414113186939_231184384_n.jpg

Zaneti :cuc::cuc: , Cambiasso, Guarin, Nagatomo, Handanovic, Castelacci, Cassano, Pereira, Belec, Silvestre, Cordoba & Jonathan.

Mилито избегал. :mad: Некое дете само за него дошло, ништо, штета. Ќе го најдам ја у Милано, не се секирајте.

Ке гледам да дојдам утре до близина на Милито,нека не се прави многу " фраер ;) " да ги одбегнува неговите фанови (n) Бидејки еден дечко кој бил денес со нив кажа Занети бил најфер и останал највеќе време со фановите за потписи и сликање :cuc:

Не мора ни да се знае талијанскиов, у стил, после првиот гол на Јуве не глеал више, преку кур му било крадат ова она и после го дознава резултатот. Јако е.
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 00:26 ---
44513_10151154704609069_990649185_n.jpg

погодете кој ...

хинт, не го носи шеширот.

Sto e so Daniel Bessa,kade igra sega ?
Чекај малку, прво мислење и одма што е со Даниел Беса? Камо здраво, "јас-сум-HernanCrespo-и-јас-сум-алкохоличар" тип на претставување, после тоа како не читаш редовно и како сме супер (за да ти дадеме лајк)...си има процедура.

Даниел Беса... :)

Добредојде на форум :)

Креспо бе да сиебит веко..уште неможам да му ги преболам чистите зицери против Валенсија во 2007 година кога ни извадија 2-2 на Меаца..како не испаднаа тие тоа чудо нешто..убедливо најнесреќна екипа бевме

haha..Tocno,zdravo na site INTERISTI ve citam redovno i iskreno super ste!Na forumot se logirav zaradi vakvi informacii od so gledam deka ima fanovi koj navistina od srce navivaat za Inter i zatoa ve prasav sto e so Bessa? :) Da ti odgovoram na prasanjeto...Sum alkoholicar posebno koga igra Inter i zavisnos od rezultatot sega sme super i se nadevam deka ke prodolzime taka!!! Forzza INTER
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 01:26 ---
2007 ?? I na mene mi e krivo i uste gi gledam snimkite ali toa e!

Беса мислам дека има некаква повреда, ако не сум заборавил нешто, мислам дека си остана во Примавера не е пратен никаде на позајмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom