Фан Клуб: Интер

Сеа ке ти дојде Крејзи од некаде :D.Инаку не видов некој да го пофали пуленов мој!За тие 20 мин што ги изигра има чиста десетка од мене!
форца Интерррррр
пс.Страма да се закова за стално на тренерската позиција,мислам доволно лутавме на темата Тренер!
Чиста 10ка во офанзива, назад Пирло го праќаше на санкање :) Но добро, се враќа во форма Гуарин, многу важен играч ќе биде.

adidas-is-all-in-2-550x328.jpg

Мислам сите ја знаете рекламава се врти покрај терениве....
Пепси сеа можат да си направат иста ваква ама да пишува
SPASOV IS ALL IN и едно пепси нека стават на слика (y)
Ilumious I'm Back! Io Sono Interista

Сите до еден треба да ги повлечете лошите зборови за Нагасаки.Вечерва по лева страна им еба се до седмо колено на Видал,Лихштајнер/Касерес и Бонучи/Барзаљи.

п.с Во Хуан ќе добиете страшен играч од одбрана ако продолжи со ваква игра.

Си ме смешал со џони

:pos:
Го чекаме Џони да дојде и да го испцуе Камбијасо и да фрли по некој лош збор за играта и да рече: “Пууу што се палите небаре Јувентус сме го тепале“... Упс. :D

:pos:
Го чекаме Џони да дојде и да го испцуе Камбијасо и да фрли по некој лош збор за играта и да рече: “Пууу што се палите небаре Јувентус сме го тепале“... Упс. :D
Го фативте барем овој зицер со Деко или пак тапа? :)

Го фативте барем овој зицер со Деко или пак тапа? :)
Ако играме јас и Деко за Интер тогаш Интер губи, така да јасно ти е дека не сме го играле денес на нашиот тим. Јас го фатив зицерот Ајакс, зицери да ги утепаат ме откорнаа. :D
П.с. Кај е Деко бе, требаше веќе од Мондано да е вратен. Ај може му се посреќило па ебе нешто :icon_lol:

Марота пред натпреварот: “Овој состав кој го користи
Страмачони со 3 напаѓачи воопшто нема да му функционира
вечерва против нас, бидејќи нашите играчи се подготвени на
се.“

Страмачони после натпреварот: “Со мои уши сум слушнал
како некој се шалел за моето напаѓачко трио, но јас не би
сакал да ги слушам сега тие луѓе што имаат да кажуваат.
Повелете, зборувајте сега.“

:cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom