Фан Клуб: Интер

Добра вест е што ке коментира Бранко,а не Стево кој неможам да го смислам,вечер сите во Мондано идеме на победа напред Интер :)

Добра вест е што ке коментира Бранко,а не Стево кој неможам да го смислам,вечер сите во Мондано идеме на победа напред Интер :)

Имаат DMB во Мондано.

Изгледа Самуел имал проблеми при загравањето..само да не игра Силвестре, подобро Камбиасо да игра назад упм

Па, ова ни е тестот на досегашнава сезона.
Јуве и Наполи можда, се единствените во Италија кои се доближуваат до она највисоко ниво во клубски фудбал, па може најдобро да се види до каде сме, баш против нив.
Играта и резултатот вечер ќе бидат ориентир за до каде сме во овој дел од сезоната.
Лигава станува се посрање секоја следна сезона, што баш на нас во оваа ситуација не ни одговара, зошто немаме многу натпревари против квалитетни тимови. А против такви полесно се воочуваат недостатоци.

Двата тима по фонд на играчи се далеку пред другите во лигата, тоа беше јасно уште на старт на сезона. Е сеа разликата е што Јуве се посинхронизирани и имаат изградено јасен стил на игра што го тераат константно. Ние сме уште сумљиви во тој дел.
Мене не ми се свиѓа како игравме од кога почна оваа серија( освен минатата), ама останува фактот дека иаме накај 8 победи по ред, што значи дека целта се остварува и човек колку и да сака, тоа не може да го оспори. Тераме накај лш места и тоа е супер.
Ако извадиме добар резултат вечер, тоа е знак дека иаме прогрес и дека полека, полека идеме во друга лига. Ако е така тогаш, за замерките ќе има и време и основа да се доработува.
Ако не растурат Јувентус вечер, тогаш малце ќе не спуштат на земја и ќе ни дадат до знаење дека треба уште многу да работиме и мењаме.

Ај, Форца

Ние од Дебар ќе гледаме во Living room!Повелете кај нас.Еве Иосоно може слободно да дојде,одdалечен е само 52км i 350m!
Васко не сум во МК моментално, поздрав до сите, поздрави го Думан ако доаѓа!
FORZA INTER!

Не ги заборавај бакљите :)

Ако не растурат Јувентус вечер, тогаш малце ќе не спуштат на земја и ќе ни дадат до знаење дека треба уште многу да работиме и мењаме.
вакво пречуство имам:(

Koj ce idete u toa kaficot da gledate

viknete za MENE

AJDE SEGA DA GI EBEBME SAMO NAPRED INTEREEEE

У 10 минути 3 стопроцентни шанси и гол од офсајд...Им се тресат нозете на нашиве...

Камбијасо себичен, на Милито се дава таа...

Добар си беше Гаргањо, не го слушајте Бране.

Инаку сакав да го пофалам Нагасаки, али мораше да ме заќути во последна секунда, кој епик потег го направи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom