Фан Клуб: Интер

tumblr_mcplruKbar1rjzrldo3_250.gif

:pos::pos::pos:

Мрднат е Касано, за среќа кај нас само позитивни глупости изведува, очигледно е среќен :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ова е легендарно :

Да да го памтам ова, али дечково ради ваков однос не ја достигна големината у фудбалот за која поседуваше Све освен мозок за да ја достигне, и самиот има кажано дека се кае поради тоа. Истото ќе биде и со Балотели, ако не и бетер.

ej abe znaem imas jaki drugarcinja od sk sto navijaa za inter pa dali bi gi prasal dal ke ima nesto organizacija za u belgrad za so partizan utakmicava, preku agencija i sl, i ako ima, da mi kazes....

Ова ми пиша еден другар на ФБ, па ако има нешто конкретно пишите ми на ПП да му пренесем ...

ej abe znaem imas jaki drugarcinja od sk sto navijaa za inter pa dali bi gi prasal dal ke ima nesto organizacija za u belgrad za so partizan utakmicava, preku agencija i sl, i ako ima, da mi kazes....

Ова ми пиша еден другар на ФБ, па ако има нешто конкретно пишите ми на ПП да му пренесем ...
Kе идат од фан клубов луѓе ама сите карти отидоа, така да тешко сега дека нешто ќе најде бидејќи распродадено е скоро све, ние со врски земавме, ја до душа не одам ама знам како дојдоа луѓево до картиве.

Али еве нека види по агенцииве иако немам начекано некоја што организира у моментов вакво нешто, ова одамна требал да си среди.

Да да го памтам ова, али дечково ради ваков однос не ја достигна големината у фудбалот за која поседуваше Све освен мозок за да ја достигне, и самиот има кажано дека се кае поради тоа. Истото ќе биде и со Балотели, ако не и бетер.
Точно. Касано го поседува она што му беше потребно да го достигне врвот во фудбалот, но секогаш ќе направи нешто налик вакво па ќе му се одрази врз кариерата. Но, се покажува годинава дека сепак не го има кажано последниот збор, и дека има уште што да понуди.

Io Sono Interista

Видеово е насловено ко најдобар кам-бек на екипа, а Арсенал вчера што направија... од 4-0, 5-7... Им е*ам тоа ватерполистите...

Него, еве ви читајте што вика една легенда на Интер за Камбијасо:

Џони Вајсмилер а.к.а Тарзан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom