Фан Клуб: Интер

^
Вие судиите да трчавте колку што зборите, друг ќе беше фудбалот.

Слушам ќе ве мењаат со роботи у скоро време... Трчај додека можеш, пошо додека ја и ти троламе на форумов некој кинез го привршува кодот за движечката патека на роботот на терен...

релативна работа неможиш да знаеш..

Сите да си заминат! Тим за следната година:

Стефан,
Спасов, Џони, Ди Џејот,
Син, Бене, Јонзе, М2, Фреди Гуарин,
Ибракадабра, М-М

Тренер - Деко,
задолжен за уплатите на Деко - ИО.

Доктор - Д-рот.

Кој не е спомнат може да остане на форум и да ги плука горенаведените.
Мене не ме земате ? :place:

Ако те бива за градежништво, отсек мешање малтер :) Стадион треба да прајме не е шала...

Ако те бива за градежништво, отсек мешање малтер :) Стадион треба да прајме не е шала...

Не не не сакаме трагедија да напрајме недај боже 2 хејсел не се заебавајте ... добар сум со контакти со судии ( сепак за Јувнетус навивам :P ) а уште подобар со тактки ако треба тренер тука сум ветувам ке бидам вашиот нов Конте :)

Имаме тренер само не знаеме во која кладилница е во моментов... :)

Aбе манете го Пупоне само јас сум за вас лекот :) xaxax

Или ставете ме директор за спорт ке бидам новиот Моџи

Според моите информации,не е во кладилница,се пушта на една многу јака негова другарка :pos:

Еееееј да... Дека на Кордоба му дадоа улога со она семафорон е најјако! Па и утна сеа нешто со Болоња, па се расправаше со некој таму. Му ебам тоа Тајсонот луд, едини колумбиец што сум го видел у одело... а верувајте у мојот живот сум видел многу колумбијци! (yeah right)

Ја ќе бидам Руски милијардер кој ќе инвестира во Интер. Ќе ги донесам Меси, Кики, Фалкао и уште некои.

На Џиџи Симони му се вратија духовите од минатото кога гледал Катанија - Јуве: скандалот од 98' кој го одлучи скудетото http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=96380

Жена му треба да почне да му го крие даљинското на овој. Напукал скоро 75 години, сон нема да го фати коа ќе се присети... Кошмари ќе го утепаат...

У среда ќе не даваат пациентиве, или ќе се тегнеме со стримови? Прашање е дали ќе даваат уопште нешто телма, али ај :) Едина наша телевизија што пренесува фудбал, па уште неа да ја ругаме - не иде... расизмус!

Нема да не даваат, ќе ја даваат Јувентус - Болоња, баш пред малку прочитав на страната на Телма.
Незнам по која логика ги бираат натпреварите, ама можеа и нас да не даваат, ништо поинтересна нема да биде Јувентус - Болоња од Интер - Сампдорија.

Јас за камбиасо сум измислен ..барем повеќе ќе трчам и сигурно повеќе техника и чуство за пас од него имам..па и Деко ако ме постави на истата позиција..па па па:D

Aj sea site pari za orbitrek Gjole da se navezba pa da bide u kondicija za dogodina

Ja sakam da bidam evreinot u inter ne davam pari za niso

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom