Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам и јас го ругав после една утакмица не ми текнува која беше, знам дека само Syn го бранеше тогашНего врати некоја страна поназад, да видиш како масовно се руга гореспоменатиот![]()
Не лажиЈас две лета го плукав. Не оти сега ќе го фалам, за ваква Сериа А добар си е репот. Не е тој крив што паѓаме со квалитет. Во секој случај, важно тепаме, со оглед на условите за игра добро е што игравме попретпазливо.
Toa znaci deka ke igra so JubeХуан нема да игра со Сампдорија...
Затоа со циганине ќе биде спремен.Хуан нема да игра со Сампдорија...
Не бе озбилно, сите ми се исти во нападот. Важно ми е само Хуан/Ранокија да не се повредуваат оти таму пу пу скраја да е ќе пукнеме како тикви ако паузира некој подолго.Не лажи, одвај чекаше да се врати од повреда.
У право си, најпаметно ќе биде Страма Ранокиа и Хуан само у првенство да ги игра, Лига Европа нека седат на клупа.Не бе озбилно, сите ми се исти во нападот. Важно ми е само Хуан/Ранокија да не се повредуваат оти таму пу пу скраја да е ќе пукнеме како тикви ако паузира некој подолго.
Ќути, сакаа да ги продадатPred pocetok na prvenstvoto ne ni pomisluvav deka ke imame vakva odbrana so Ranocchia i Juan![]()
Zabegana upravaЌути, сакаа да ги продадат
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 16:54 ---
Андреоли ќе го менуваше Ранокија