Фан Клуб: Интер

Него врати некоја страна поназад, да видиш како масовно се руга гореспоменатиот :)
Знам и јас го ругав после една утакмица не ми текнува која беше, знам дека само Syn го бранеше тогаш :)

Јас две лета го плукав. Не оти сега ќе го фалам, за ваква Сериа А добар си е репот. Не е тој крив што паѓаме со квалитет. Во секој случај, важно тепаме, со оглед на условите за игра добро е што игравме попретпазливо.
Не лажи :P, одвај чекаше да се врати од повреда.

Боље што нема да игра Хуан со Сампдорија, таман ќе биде спремен за Јуве.
Во среда ќе се молиме Силвестре да не е ментален како и увек што си е. :D

Не лажи :P, одвај чекаше да се врати од повреда.
Не бе озбилно, сите ми се исти во нападот. Важно ми е само Хуан/Ранокија да не се повредуваат оти таму пу пу скраја да е ќе пукнеме како тикви ако паузира некој подолго.

Не бе озбилно, сите ми се исти во нападот. Важно ми е само Хуан/Ранокија да не се повредуваат оти таму пу пу скраја да е ќе пукнеме како тикви ако паузира некој подолго.
У право си, најпаметно ќе биде Страма Ранокиа и Хуан само у првенство да ги игра, Лига Европа нека седат на клупа.

Pred pocetok na prvenstvoto ne ni pomisluvav deka ke imame vakva odbrana so Ranocchia i Juan :vozbud:
Ќути, сакаа да ги продадат :pos:
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 16:54 ---
Андреоли ќе го менуваше Ранокија

Мора некој десен бек да се донесе у зима, слаби сме на десната страна.

Ич нека не носат десен бек, нека си го пуштат М'баје и нека го викаат тоа „инвестиција за иднината“. Со 20-тина утакмици во прв тим детето 2 нивоа може да скокне.

И Хуан сакаа пак да го дадат на позајмица, добро што не го дадоа, голема грешка ќе направеа, одбраната ни е добра со Ранокиа - Самуел - Хуан како централни. :)
Наредна утакмица со Сампдорија е во Среда, па после во Сабота е гостувањето кај Јувентус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom