Фан Клуб: Интер

Абе глеам сеа и се чудам... И не можам никако да си дадам одговор.

Ајде фудбалерите не смеат, ама тренерите со тоа што киснат на дождот што покажуваат? Кој ку*ац не земат чадор у рака...

Околу голот, абе гледана ми е мене утакмицава... Ајде да не кршам филм да ви кажам што и како : )))

Еее мувло една :D

Ми се допаѓа како асистира Камби оваа година, ама уште повеќе ми се допаѓа што им помина меракот за црвените дресови.

Камби е играчиште... За овој Интер е измислен. Треба загарантирано место да има.
Што не го плукате сеа....
Па има, уште голман го немаат играно :)

Камби е играчиште... За овој Интер е измислен. Треба загарантирано место да има.

Почекај малку уште Џони не се пуштил на форумов.

Паласио две асистенции, коа ќе ми текне у летото се утепав од колнење за него. :confused:

Чекај Џони да дојде и повторно да го извреѓа Камбиасо за тоа како се влече по теренот и е поспор од желка. И ќе рече да не се радуваме на победи против Болоња небаре Јувентус сме го победиле. :D

Io Sono Interista

Тоа е дополнителен плус. 3-4 позиции може да ги држи без проблем.
Него врати некоја страна поназад, да видиш како масовно се руга гореспоменатиот :)

Почекај малку уште Џони не се пуштил на форумов.

Паласио две асистенции, коа ќе ми текне у летото се утепав од колнење за него. :confused:
Јас две лета го плукав. Не оти сега ќе го фалам, за ваква Сериа А добар си е репот. Не е тој крив што паѓаме со квалитет. Во секој случај, важно тепаме, со оглед на условите за игра добро е што игравме попретпазливо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom