Фан Клуб: Интер

Ova tolku mestenje nemam videno kako so prae Juventus Oni sve sudiete gi imaat u gjeb
Ako nema gol od opsajd togas ima penal ili crven karton ja ova nemam videno

59418_487485104616206_2009437082_n.png

ај ова ќе речиш се греши, дел од секунда, бла бла, вака така, ама поништениот гол на Катанија нема како да се оправда, Aсамоа е буквално пред тој од Катанија, 10ка диоптер да имаше судијата ќе забележеше дека белата дамка е пред шарената...
546770_380401505380619_1591537734_n.jpg

NICOLA RIZZOLI

Danas je sudija u meču Catania - Juventus.Poništio čist gol za Cataniju,svirao je gol Juveu iz ofsajda,gotovo svakog fudbalera Catanije kažnjava žutim kartonom,svirao kraj 1.poluvremena 5,6 sekundi prije vremena kada je Catania bila na polovini Juvea.

Italijanski superkup:Juve 4:2 Napoli;Svirao je nepostojeći penal za Juve kada su gubili 2:1 negde u 75 minuti.Inače taj meč su fudbaleri Napolija bojkotirali,odnosno nisu došli na dodelu medalja.

Udinese 1:4 Juventus,Serie A; Rizzoli svira penal na Giovincu zbog prekrsaja Brkića koji dobija crveni kasnije.Faul je zapravio bio izvan 16 metara i između Danila i Giovinca.Za istu situaciju vs Intera je sviran faul Urbyja i kasnije ponisten čist gol Montoliva.

Milan 1:1 Juventus - GOL MUNTARIJA

Официјален состав има ли?

Не се замарајте со цигани.

И страма почнал да прибегува со паметот, се вади ли бе средина со 4 копачи.

Uste vakva formacija ne sme probale :гик:
Сме го играле истото само со Касано наместо Паласио, со то шо претпоставувам дека репчето ќе игра поназад од Милито, да има некоја улога на плејмејкер, како шо играше и Касано во 3-5-1-1.
Ако играт двата истурено напред ќе има уште поголема дупка меѓу дефанзивнава средина и нападот.
Не дека на претходните ја немаше, ама сега ќе биди бетер.

Овие телма се исчукани...

Нема да не даваат, ај тоа, ок... Ама на сајтот кој .!. пишале дека Болоња-Интер ќе даваат.

Сеа Стево кажа Фиорентина дека ќе даваат, а глеам и на рекламава им стои исто. Само на сајтот имаат напраено грешка, нажалост...

Каков состав... Јаоооо

Кај се Переира, Гуарин, Алварез (мораше да стартува) - единствен креативец е...

Не бе, не ми праи мерак овој Страмачиони, па што сака нека е... На гурање ќе тераме ние цела сезона... мрш! Пи*ка у душа...

Сме го играле истото само со Касано наместо Паласио, со то шо претпоставувам дека репчето ќе игра поназад од Милито, да има некоја улога на плејмејкер, како шо играше и Касано во 3-5-1-1.
Ако играт двата истурено напред ќе има уште поголема дупка меѓу дефанзивнава средина и нападот.
Не дека на претходните ја немаше, ама сега ќе биди бетер.

Cassano moze da igra plej ama Palacio ne moze, toa znaci deka akcii ke kreira Zanetti :unsure: .Ke vidime sto ke napravi ovoj sostav , ako rezultatot bide nepovolen togas ocekuvam da vleze Cassano

Подобро што нема пренос со овој состав :facepalm:
Касано или Алварез, еден од овие мораше да почне од 1ва минута, барем да се раздвижи играта, сега ќе биде класично затворање, топки во празно, и ако даде некој гол онака индивидуално, како со Торино што даде Милито.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom