Фан Клуб: Интер

Ај сеа нека ги пушти младиве, и нека го одмори Жуан...

п.с. Само Нефчу е ова :)

541303_513295732032537_1173846222_n.jpg

Изгледа Гуаро го пронајде џојстикот со
th_PS-X.png
и
Playstation-Button-C.png
:D

Не видов бе стримот ми е тапа. Видов дека Игорче спаси нешто 10-15 секунди пред тоа :)
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 18:54 ---
Ова ми делува добро да не го заречам пу пу скраја да е: http://www.frombar.tv/v-4/4/178/v-457966.html

Ја се опрчив 300 денари месечно на Макс за тренинг на Интер да гледам .. :D

Добри се. Многу поорганизирани, поагресивни.
Сеа и кутриве се за никаде, ама iпак credit where its due.

Кутињо растура. Ко друго дете да ни вратија овие од Еспањол. :)
Не знам е работата, ама може да размислат цел младински погон да го преместат таму.
Камбијасо да не го тргнат од таа позиција.

Позицијата на Камбиасо е смешна и за на тренинг, а не пак за на официјален натпревар.
Ама па мора некој и капитен да е..
Позицијата на Камби е најдобрата работа што ја направил Страма од кога е во Интер. Мора Камби да игра како штопер, нешто како Маскерано во Барса. Со него како штопер каде каде добива на креативност играта на Интер, а и на интелигенција одбраната.
Нека излезе со ист состав против Милан само со неколку измени и нема каде да одат комшиките. :)

Добри се. Многу поорганизирани, поагресивни.
Сеа и кутриве се за никаде, ама iпак credit where its due.

Кутињо растура. Ко друго дете да ни вратија овие од Еспањол. :)
Не знам е работата, ама може да размислат цел младински погон да го преместат таму.
Камбијасо да не го тргнат од таа позиција.
:ROFLMAO:

Pocna brodot da tone

Vakva ekipa nemam videno dosega Inter na site utakmici igrase do 50 a od pedesta minuta gi izgubi site utakmici

Овие ни се онадат нешто или така ми се чини?
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 19:34 ---
Митрески во Интер!

Овај Џонатан значи е најубедливо најлошио играч шо го имам видено да игра фудбал, во животов.... а бе за ништо, буквално за ништо не го бидува... Врзете го таму со ланци, нека пеј госпел пичкалимулепаматерина, да не го видам ни во резерви појче..:facepalm:

Браво за нашите ѕверој..не ја гледав утакмицата ама од 2 до 4 гола ја имав пишано и 1-3 се здрви добро е:D

Иначе дали се сеќавате на овој ѕвер
U138P200T1D212791F8DT20090119190551.jpg

На вчерашнито ден му беше роденден:D

Без разлика што ни даваше голови и без разлика што замина во Милан за мене ќе остани вистински идол и секогаш ќе го почитувам посебно кога ќе се сетам на врнежливиот терен на Енио Тардини во 2008 година и тогаш на сцена стапи Ибракадабра со неговите два гола..после Рекоба најомилен играч за мене во дресот на Интер:cuc:

Дали само на мене ми се чини дека Ливаја не е за во Интер? Не ми се допаѓа ич, нема дрскост, не дрибла, не влага во шанси, ништо. Голот денес што го даде беше чиста случајност.
Морам да го пофалам денес Гуарин, изигра феноменално, се надевам дека од овој натпревар па натака ќе го гледаме во се подобро издание, а не како тепа гулаби на трибини.
Со Милан Камби нека почне пак во одбранбената тројка, само место Силвестре нека го стави Ранокиа. Нефчи и не е мерило за можностите на Интер но добро е да се изигра ваков натпревар за што повеќе да се уигра екипата. Очигледно дифеза е тре се повеќе и повеќе вродува со плод и оди на подобро. Следен е Милан. Форца!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom