Фан Клуб: Интер

Ја гледав на Скај кај другарче (да ти е мерак да гледаш) , Ранокија и Хуан ѕверови денес , свака част.И покрај деструктивната поставеност добро одиграно ,без многу грешки во одбрана, сепак фали таа побрза игра во средина малце шанси имавме добро е што искористија две. Треба да проба Страма уште 3-4-3 па да видиме и со таа формација дали ке се забрза нападот :) (така ке се отвори место и за Кутињо\Алварез\Паласио) ..

Сума сумарум ,подобрување има но сепак уште мнооооогу работа треба. Форца!

Па дали ние сме најсилниот тим на гостински терен во Европа? :pos:
Касано мајстор, мислам дека е моментално најдобриот играч во Италија. И тоа не заради головите! Ама следниот натпревар ни е на домашен терен :confused:

Гуарин нека го квакнат на клупа, барем еден меч нека бидне на клупа, типот нерви ми кине. Ништо паметно од него.

343 не, на бековите треба да им се остави тој простор странично, али ко што играат Напол 3421, или 352 со Снајди во средина, тоа би било идеално за ваква формациска поставеност, иако ја сум категорично против вака да играат али тоа е ...

Касано е звер значи,знаев дека добро ке се снајде,периодов е најдобриот играч све е преку него кога е на терен.Според мене треба да му е загарантирана првата постава.Иначе цела ја гледав онака како и секоја утакмица со Киево,дефанзивно со една шанса и гол дадовме,Ханданович каква парада човече лист гол спаси од слободен,и мора дома да тепаме мора да направиме сериа од победи за да влеземе во некој победнички ритам.

Исто како со Торино,никаква игра (дефанзивна)ама победивме :) .Реков и пред натпреварот,очекувам тешка и среќна победа од 0-1,и тоа се оствари.
На гости гледаме различен Интер,без примен гол си газиме,ама дома сме катастрофа,ајде се надевам со Фиорентина ке го скршиме мразот:).

Ужас, јад, беда, очај, шлајм... Да ти се намочам и во победа и во се со ваква игра. Против факинг Киево игравме, да игравме со некој појак гол не дававме сигурно. Срамота за еден гигант како Интер да игра вака, со ваква клошарска формација без никаква убавина во фудбалот. Единствено кога се врати Занети ко бек а Гаргањо кога играше на негово место се раздвижи малце играта, а тоа вроди со плод и водство од 0-2.

Касано ееј, каков играч добивме, трубев јас уште летоска дека ги ограбивме комшиките а пола и повеќе тврдеа дека сме добиле само инвалид кој игра со срцева маана. Камби исто беше добар денес, Переира исто добар, Нагатомо само асистенцијата, нишо повеќе. Гуарин не знам што се случува со него ама дрво е во последните неколку утакмици...

Вечер победваме 0-2..па кој кур се Киево да не ги тепаме..ајде ние со 3-5-2 ама тие небаре Барселона се па ќе не победеле така лесно...седете не правете циркузи доста ја пишав X2 па и уште да изгубиме ќе паднам во депресија:D

мислите јас кога пишувам мајтап си прам???дури точен резултат годам like a boos

Ужас, јад, беда, очај, шлајм... Да ти се намочам и во победа и во се со ваква игра. Против факинг Киево игравме, да игравме со некој појак гол не дававме сигурно. Срамота за еден гигант како Интер да игра вака, со ваква клошарска формација без никаква убавина во фудбалот. Единствено кога се врати Занети ко бек а Гаргањо кога играше на негово место се раздвижи малце играта, а тоа вроди со плод и водство од 0-2.

Касано ееј, каков играч добивме, трубев јас уште летоска дека ги ограбивме комшиките а пола и повеќе тврдеа дека сме добиле само инвалид кој игра со срцева маана. Камби исто беше добар денес, Переира исто добар, Нагатомо само асистенцијата, нишо повеќе. Гуарин не знам што се случува со него ама дрво е во последните неколку утакмици...
И ја тоа викам,играта катастрофа а резултатот кажува друго.Ова ти е слично на утакмицата во недела со Сиена само резултатот во наша полза,доста шанси пропуштивме за гол али они не казнија од контри.Така да бодовите се бројат,иначе играта денес и тогаш со Торино е брука.Со овие играчи во средина толку е силата,добро е што победуваме :)

И ја тоа викам,играта катастрофа а резултатот кажува друго.Ова ти е слично на утакмицата во недела со Сиена само резултатот во наша полза,доста шанси пропуштивме за гол али они не казнија од контри.Така да бодовите се бројат,иначе играта денес и тогаш со Торино е брука.Со овие играчи во средина толку е силата,добро е што победуваме :)
Да али ипак тоа е Сиена а ние сме Интер. Не смееме да продолжиме со ваква анемична игра. Ке ми се одмили фудбалот ако играме со ваков стил. Кој курац со 8 бека игра во први 11 овој Страма, стварно не ми е јасен. Кутињо нафта ископа на клупа, Рики изглеа со шајки е закован за клупата, ама битно Сакатомо игра, да му ебам тоа озрачениот.

Да али ипак тоа е Сиена а ние сме Интер. Не смееме да продолжиме со ваква анемична игра. Ке ми се одмили фудбалот ако играме со ваков стил. Кој курац со 8 бека игра во први 11 овој Страма, стварно не ми е јасен. Кутињо нафта ископа на клупа, Рики изглеа со шајки е закован за клупата, ама битно Сакатомо игра, да му ебам тоа озрачениот.
Со Фиорентина би сакал да играме со 4-4-2 многу по офанзивна(и онака се повреди Снајдер)ама знам Страма повеќе сака дефанзива во средина:sneaky:
Ханда

Занети Ранок Хуан Переира

Алварез Камби Гуарин Кутињо

Милито Касано

Никат нема да излезе со овие играчи. Нагатомо мора да игра, а на Рики и Коутињо забрането им е да играат прва постава, ваљда има некој закон во Интер каде им се забранува на млади и перспективни фудбалери да играат во прва постава. Очигледно Хуан го заебал и тој закон и успеал некако да се пробие во прв состав. :D
Шала на страна ако излезе со таа формација одлично ќе биде, во отсуство на Снајди мора да игра Коутињо, малиот гори од желба да се докаже, се кладам дека ќе ги откорне Виола доколку игра од првата минута. А заборавив да кажам дека одбраната денес беше одлична, чиста десетка. Супер се позади Самуел, Ранокија и Хуан, стубови, не губат дуел. Нека продолжат вака. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom