Фан Клуб: Интер

Имаше на една друга страница исто 3-5-2 но со Касано и Милито ко напаѓачка двојка, а во тие петорица од средниот ред беше Снајдер со малку поофанзивни задачи. Десно странично нормално беше незаменливиот Нагатомо, на левата Переира, а останатите двајца беа Гуарин и Занети мислам. Ваква формација ако извади на коњ сме, што значи максимум нерешено имаме, а ако игра според таа што ја постираа погоре тогаш 100% губиме, или евентуално може бункерот да не спаси и да изиграме 0-0.

Ај после некое време и јас да пишам тука :) .
Ги гледав скоро сите утакмици на Интер и приметив дека кога играме дома очигледно владее притисок за победа,(ова е бидејки имаме 5-6 нови играчи кои играат првпат заедно на Меаца ),додека на гости гледаме сосема различен Интер(бидејки немаме голем притисок за победа).
Хајдук 0-3,Васлуи 0-2,Пескара 0-3,Торино 0-2 , a дома се мучиме со сите :sneaky:
Денеска очекувам тешка среќна победа од 0-1,слично како со Торино,бидејки и таму имавме доста среќа,а за со Сиена мора да се признае дека голманот имаше свој ден иако тоа не е оправдување за нашиот пораз.
Убаво е да врземе две победи со Киево и Фиорентина,за да следниот викенд во позитивна атмосфера го пречакаме градскиот ривал Милан,тоа е тоа.

Како што знам јас ако играш со тројца во одбрана треба да имаш посед на топка т.е да го диктираш темпото.Или грешка сум нешто ? Оти со ова формацијава со 5 копачи во срединава не верувам да одршуваме посед и да правиме шанси :tapp:
Ах морати морати , да ти падни куро..... оти на вакво дереџе не донесе ?

Вечер победваме 0-2..па кој кур се Киево да не ги тепаме..ајде ние со 3-5-2 ама тие небаре Барселона се па ќе не победеле така лесно...седете не правете циркузи доста ја пишав X2 па и уште да изгубиме ќе паднам во депресија:D

Вечер победваме 0-2..па кој кур се Киево да не ги тепаме..ајде ние со 3-5-2 ама тие небаре Барселона се па ќе не победеле така лесно...седете не правете циркузи доста ја пишав X2 па и уште да изгубиме ќе паднам во депресија:D

:pos:

Inter (4-2-3-1): 1 Dalle Vedove; 2 Donkor, 4 Bianchetti, 5 Pasa, 3 Bandini; 8 Benassi, 6 Duncan; 7 Belloni, 10 Garritano, 11 Terrani; 9 Forte.
A disposizione: 12 Cincilla, 13 Guglielmotti, 14 Zaro, 15 Acampora, 16 Olsen, 17 Gabbianelli, 18 Colombi.
Allenatore: Daniele Bernazzani.

Зошто ги нема Мбаје, Алборно, Беса, Романо...

Inter (4-2-3-1): 1 Dalle Vedove; 2 Donkor, 4 Bianchetti, 5 Pasa, 3 Bandini; 8 Benassi, 6 Duncan; 7 Belloni, 10 Garritano, 11 Terrani; 9 Forte.
A disposizione: 12 Cincilla, 13 Guglielmotti, 14 Zaro, 15 Acampora, 16 Olsen, 17 Gabbianelli, 18 Colombi.
Allenatore: Daniele Bernazzani.

Зошто ги нема Мбаје, Алборно, Беса, Романо...

bandini.jpg
????

Тепаме вечер бе шо ви е.

Само добар стрим и се ќе биде во ред. :D

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 22 Milito, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo.

Само со 2 офанзивни играчи... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom