Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја не знам зошто е Џони толку збунет со овие коментари дека не требало да му се лутиме на Морати и Бранка ако не се пласираме во ЛШ ама тимот бил колку толку добар за 3 место... Има три тима во Италија кои имаат капацитет за првите 3 места оваа сезона: Интер, Јувентус и Наполи, а другите се толку полоши (вклучително и Рома без разлика што изгубивме од нив) што ќе биде трагедија да не се пласираме во првите три.
Не би се согласил со тебе.Да разјасниме..поентата ми беше дека Морати и Бранка со играчите си го направија своето и дека колку толку склопија конкурентен тим за во ова првнество и ако случајно се случи да не влезиме во првите три до крајот на сезоната тоа ќе биди катастрофа и одговорноста ќе ја превземи тренерот..односно неможиме повеќе да плукаме дека во тимот нема квалитет..
Така е.И јас тоа приметив по натпреварот против Џенова во неделата.Срамота.Што ве гледам чудни,како да држиме чекор со ѓубретарите бре кога секое ебено коло им се суди по еден пенал.Нема шанса да се држи чекор со таква местачка екипа,јас со овој состав ќе бидам задоволен и со вицешампионското место баш поради причината што ја кажав погоре.
Што ве гледам чудни,како да држиме чекор со ѓубретарите бре кога секое ебено коло им се суди по еден пенал.Нема шанса да се држи чекор со таква местачка екипа,јас со овој состав ќе бидам задоволен и со вицешампионското место баш поради причината што ја кажав погоре.
Имаше сеа пенал за нив, плус еден недосуден при 1-0 за Џенова, all in all заслужија и пенал и победа против Џенова.Што ве гледам чудни,како да држиме чекор со ѓубретарите бре кога секое ебено коло им се суди по еден пенал.Нема шанса да се држи чекор со таква местачка екипа,јас со овој состав ќе бидам задоволен и со вицешампионското место баш поради причината што ја кажав погоре.
Лани ако некоја екипа беше убиена буквално од судиите, тоа беа Интер, ти уште со муабетов викаш дека судиите ги фаворизирале. good one.еве прошлата сезона на милан 12 му досудија, аа интер доста имаше, а на Јуве само 3.... и подобриот освои
Inter have conceded five penalties in eight games, the latest in a 1-1 draw at Atalanta on Wednesday.
Лани не се бунеше убаво ти беше?