Џони Вајсмилер
Don't share my food
Видовме во претходните постови колку разбираш.
Значи човек се треба бувкално да ви нацрта за да ми ја разберите поентата..јас не сум Спасов па така да ми пишиш дека не разбирам дека топката е тркалезна..поентата ми беше дека со малите екипи се освојува титула..а и реално неможиме да прогнозираме дали овој тим ќе се бори за титула бидејќи пристигнаа 5-6 нови играчи и прашање е како ќе се вклопат во тимот и како Страмачиони ќе влијае на нив бидејќи тренерот е битна алка во тимот..ех сеха сите се сложивме дека зависиме од Милито и Мајкон што се однесува во делот на нападот и ако не се во форма или ако се повредени тури му пепел..ако играат Камбиасо и Занети односно ако ги рачуна Страма за прв состав тури му и тогаш пепел...Јас не тврдам дека Јувентус се Барселона туку тврдам дека Јувентус лесно ќе се справува со малите екипи во Италија а за нас е прашање како ќе реагира тимот доколку не заводат со 1-0 и кога ќе гостуваме на клетници како Катанија,Каљари,Болоња,Сиена и останатите касапски екипи..дали можиме лесно да се справиме со ваквите екипи???