Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Видовме во претходните постови колку разбираш.
Значи човек се треба бувкално да ви нацрта за да ми ја разберите поентата..јас не сум Спасов па така да ми пишиш дека не разбирам дека топката е тркалезна..поентата ми беше дека со малите екипи се освојува титула..а и реално неможиме да прогнозираме дали овој тим ќе се бори за титула бидејќи пристигнаа 5-6 нови играчи и прашање е како ќе се вклопат во тимот и како Страмачиони ќе влијае на нив бидејќи тренерот е битна алка во тимот..ех сеха сите се сложивме дека зависиме од Милито и Мајкон што се однесува во делот на нападот и ако не се во форма или ако се повредени тури му пепел..ако играат Камбиасо и Занети односно ако ги рачуна Страма за прв состав тури му и тогаш пепел...Јас не тврдам дека Јувентус се Барселона туку тврдам дека Јувентус лесно ќе се справува со малите екипи во Италија а за нас е прашање како ќе реагира тимот доколку не заводат со 1-0 и кога ќе гостуваме на клетници како Катанија,Каљари,Болоња,Сиена и останатите касапски екипи..дали можиме лесно да се справиме со ваквите екипи???

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па лесно ќе се справува кога секое коло добиваат пенал бе ....што сакаш ???

Ќе видиме колку лесно ќе се справува кога ќе им почнат повреди во тимот ...не е исто да играш среда/саб и само саб .... ќе го пушат местачите ...и не се ништо подобро од нас .... демек Пепе,Маркизио и остали се боље класа од нашиве играчи ?

Прошлата година играа со срце зашо трофеј немаат у живот видено ...ќе видиш сезонава како ќе гризе паласио/переира/мудингај/па и Касано

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Dobredojde za Gargano i Pereira.
Uste Afelaj ili Ramirez da dojde top timce ke sklopime.
Nego neka pise nekoj so igrac e ovoj Paulilno,so pozicija igra.
P.S. Ostaj te go Jony, mora nekoj da ne spusti na zemja. Timov na hartija izgleda dobro ,ke gi vidime kako ke se pokazat.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па лесно ќе се справува кога секое коло добиваат пенал бе ....што сакаш ???

Ќе видиме колку лесно ќе се справува кога ќе им почнат повреди во тимот ...не е исто да играш среда/саб и само саб .... ќе го пушат местачите ...и не се ништо подобро од нас .... демек Пепе,Маркизио и остали се боље класа од нашиве играчи ?

Прошлата година играа со срце зашо трофеј немаат у живот видено ...ќе видиш сезонава како ќе гризе паласио/переира/мудингај/па и Касано
за се си во право ама пенал секое коло???..да не мислеше за Милан??..Јувентус минатата година најмалце пенали му имаа свирнато колку што ме држи меморијата

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Пер , дај ств. олабави со песимизмов , не е ПОЧНАТА сезонава ....и со трансферот на милито јадевте гомна сите па човекот ни донесе тројна круна .... олабавите се ....после 8 9 кола ќе праиме муабет .... сеа е битно да се почне со победа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Значи човек се треба бувкално да ви нацрта за да ми ја разберите поентата..јас не сум Спасов па така да ми пишиш дека не разбирам дека топката е тркалезна..поентата ми беше дека со малите екипи се освојува титула..а и реално неможиме да прогнозираме дали овој тим ќе се бори за титула бидејќи пристигнаа 5-6 нови играчи и прашање е како ќе се вклопат во тимот и како Страмачиони ќе влијае на нив бидејќи тренерот е битна алка во тимот..ех сеха сите се сложивме дека зависиме од Милито и Мајкон што се однесува во делот на нападот и ако не се во форма или ако се повредени тури му пепел..ако играат Камбиасо и Занети односно ако ги рачуна Страма за прв состав тури му и тогаш пепел...Јас не тврдам дека Јувентус се Барселона туку тврдам дека Јувентус лесно ќе се справува со малите екипи во Италија а за нас е прашање како ќе реагира тимот доколку не заводат со 1-0 и кога ќе гостуваме на клетници како Катанија,Каљари,Болоња,Сиена и останатите касапски екипи..дали можиме лесно да се справиме со ваквите екипи???
Не,океј у ред е,олабави сега.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
Засега трансфер периодов е ок, само не знам колку е паметно да се остане само со Милито како центарфор.
Се надевав дека ке биде нешто од размената Пацини-Матри но остана само шпекулација.

Не знам колку може да се смета на милито има 33 години и пад во формата како првиот дел од минатата сезона или пак повреда може да биде многу лошо за тимот.
Лонго е сеуште млад и не знам колку може да се смета на него, Ливаја, Паласио и Касано не се играчи кои ке дадат максимум на таа позиција.

Морати најави звучно име, можеби во последен момент ке не изненади со Џеко :pipi:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
Па и не е така невозможно да се земе Џеко. Немаат добри односи со Манчини, нема да има место во прв тим, веќе се ближи крајот на трансфер периодот па може да се земе и за некоја помала сума...
Продажбата на Маикон и Цезар ке ги обезбедат дел од парите за трансферот :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Брат олабај ова е форум што сакаме можиме да пишиме во рамките на дозволеното..фала богу Страмачиони дека нема така да му зборва
Јас не реков да не пишуваш само кажав дека во секој пост го спомнуваш фактот дека Интер послаб од Јувентус, ќе се докаже тоа кога ќе играат меѓусебно а до тогаш можеме само да збориме

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И Переира договорен,а наводно се тргнало одлучно и кон Афелај.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.530
Поени од реакции
7.013
И Переира договорен,а наводно се тргнало одлучно и кон Афелај.
Ја мислам комплетно се засиливме на сите позиции, овоа се само плусови, ако може да ги издржи буџетот нека идат комотно, човек плус како џокер никогаш не е на одмет!

Успат Серија А оди на Телма :)

Kajgana Shop

На врв Bottom