Ајде со среќа нека му е на Ханданович,одличен голман земавме![]()
Цезар со едната рака да си го дрка, со другата да брани... па е класа над Ханданович...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде со среќа нека му е на Ханданович,одличен голман земавме![]()
Он ништо не знае, бил во подрум
Ѕвер !
hahahahкаков идиот си ти пријателе,само не знам што сме наместиле.![]()
Ma nemoj da go jebes, bese klasa pred 2 godini sega e obicen golman daleku od nekoja si golema klasa.Цезар со едната рака да си го дрка, со другата да брани... па е класа над Ханданович...
Materazzi su twitter:"L'Inter è più importante di chi non merita di indossare la nostra maglia!!!". .... LUCIO PEZZO DI MERDA !!
Sea mu go gleam twitterot, nema vakvo nesto tamu.Materazzi su twitter:"L'Inter è più importante di chi non merita di indossare la nostra maglia!!!". .... LUCIO PEZZO DI MERDA !!
од 2006 наваму што е наместено????Или ќе ми го тапаниш уште за тоа пред????ти ен сакаш очигледно асален муабет,не јас.Што не сте ....
И ако сакаш асален муабет , бујрум ...идиоти у фан клуб јуве барај си ... позз
Да бе, Амаури е скитник па ќе се клади со 2 евра, и навистина мислиш дека е ова така, и дека Интер местел да изгуби 3-0???Голем поздрав до Син со линков.
http://www.kurir.mk/sport/fudbal/76677-Foto-Mauri-vo-oblozuvalnica-pogoduval-tocen-rezultat
прегледај хајлатси мене посебен впечатоко ми оставија вториот и третиот гол