Педер не дупи, колку е Интер беден летово толку е и Милан. Ние Констант вие Мудингаи.....онде Милан и Јувентус купуваат играчишта за семки а ние го претплатуваме еден Паласио и Мудингаи..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Педер не дупи, колку е Интер беден летово толку е и Милан. Ние Констант вие Мудингаи.....онде Милан и Јувентус купуваат играчишта за семки а ние го претплатуваме еден Паласио и Мудингаи..
Констант барем е помлад, а и не е лош играч. Го следев малку бидејќи и ние бевме заинтересирани за него, мислам дека ви даде лани гол или асистираше. Океј играч е, може ќе го биде, али ништо посебно. Шчо пари го искеширавте Прециози?Педер не дупи, колку е Интер беден летово толку е и Милан. Ние Констант вие Мудингаи.![]()
Ок да до негде си во право овој вашиов има триевче, али ипак спореди ги со трансферите на Јуве и друго е.Констант барем е помлад, а и не е лош играч. Го следев малку бидејќи и ние бевме заинтересирани за него, мислам дека ви даде лани гол или асистираше. Океј играч е, може ќе го биде, али ништо посебно. Шчо пари го искеширавте Прециози?
Ги земавте Монтоливо и Констант, топ сте во средина, напад само ви треба еден добар, и замена за Бонера-Абате-СилваОк да до негде си во право овој вашиов има триевче, али ипак спореди ги со трансферите на Јуве и друго е.
Иначе мислам дека го земаа на позајмица, со можност на откуп одкако се повреди Суљо.![]()
Ибракадабрааааааааааааа хахахааЕпа видов едно изгубено чедо во фан клубов и морав да го просветлам. За другите не се лутете, никој не ве навреди вас, знам дека повеќето од вас пратат фудбал подолго од 6 години
![]()
Педер не дупи, колку е Интер беден летово толку е и Милан. Ние Констант вие Мудингаи.![]()
Кај реков дека е? Мене Пирло ми беше омилен млад играч, како сега Лонго. Среќа за него што си отиде, ние никако да се опаметиме. Ние страдаме од лош менаџмент во моментов. Не можеме да направиме тим за скудето, и не го правиме она што секој нормален би го направил во таква ситуација: уигрување на тим за следните години. И така, наместо да игра Данкан ќе игра Мудингаи, наместо уигрување на Ранокиа или Хуан ќе игра Киву, наместо Вивиано (кој во ваква ситуација е изнудено решение ако си оди Цезар) ќе бувнеме пари за Хандановиќ, наместо Лонго ќе играат Паласио и неговиот реп... и на крај ќе се расправаат со Весли за да му ја намалат платата? немој некој да го напаѓал Весли ако ги одбие, лом ќе се напрајме. Кој е луд да ја намали платата за клубот да има пари за Мудингаи и Киву?Ne be Io, ne beshe drvo Prilo,
Vo koj drug tim vo svetot olku golem celebrity e tehnichkiot direktor? Kade? Nikade be...
Ај бе доста им го онадиш, ги имале Абате и Ночерино. Се читаш што пишуваш? Тоа е исто како ти да се фалиш со Нагатомо и Дејан. Имаат тоа што имавме ние пред 5 години, го имаат Ибра да ги вади од гомната.Чоек вие барем имате основа..ги Имате Ибра,Робињо,Пато,Боатенг,Ночерино,Абате,Касано,Тиаго Силва,Шарави..плус сега Монтоливо и овај Констант..добар тим имате со добра основа и иднина..а Интер што има???.дедо Милито и двете баби Камбиасо и Занети..резили сме ние
Ибракадабрааааааааааааа хахахаа
што ме посветли ?
на утнатиот пенал на Пирло Нема врска уживај, продолжи дана утнатиот пенал на Пирло
Сите планирани трансфери ни се грешка.Slusam se zbori za prodazba na ranokia mislim deka toa ce bide golema greska
Стварно за греота е италијанскиов фудбал. Пропаѓа у секоја можна смисла, освен Јуве кој колку толку се одржува сега за сега али ќе ги видиме и нив оваа сезона кога ќе играат на повеќе фронтови. Квалитетот е сведен на 0, лигата пропаѓа, екипи како Болоња и Чезена почнаа да ги победуваат Интер и Милан. Кога се трансферите у прашање Миланскиве гиганти се почнаа да се ценкаат за играчи од Новара/Чезена/Сиена и да ги најавуваат ко "големи" имиња. Веќе срам ми е да кажам дека пратам италијански фудбал, од овие гомна во кои се влезени тимовите не се излегува туку така, треба време и драстични промени. Затоа сеа неколку сезони ќе си глеаме подпросечен фудбал и ќе тераат мајтап со нас навивачите на останатите тимови.Педер не дупи, колку е Интер беден летово толку е и Милан. Ние Констант вие Мудингаи.![]()
Сезона 1997/98Стварно за греота е италијанскиов фудбал. Пропаѓа у секоја можна смисла