Фан Клуб: Интер

Лавеци, Исла, Коларов, Дестро.
Топ. само јас би земал уште еден штопер и еден напаѓач затоа што не можеме да очекуваме и Милито до 40 години да растура. Мислам што е една сезона, можеби пак ќе е на ниво до крај, но со годините идат и повреди, а ние баш алтернатива немаме. Јас сум за Форлан / Пацини / Зарате аут, жал ми е што морам да кажам ама сите тројца сум ги преценил. Милито, Лавеци, Дестро. Сега, да имаме уште еден ама добар напаѓач не од типот на готовани туку комплетен играч, би било супер. Ако нема, тогаш Кутињо и Рики по потреба ќе играат напред и тоа е.

Од играчите од кои сме зијан треба да се ослободиме па макар и на штета на клубот.

http://www.transfermarkt.de/de/david-abraham/profil/spieler_58178.html
http://www.transfermarkt.de/de/aleksandar-dragovic/profil/spieler_59032.html
Добри стопери се и двајцата, уиграни се плус, со Ранокија и Хуан ќе бидат стоперска четворка за 10 години нанапред ! А двајцата заедно ќе не чинат 10 милиони !

Бранка со 1 од неговите излети, Гаитан има откупна клаузула од 45м евра, оној гуштерон Ди Марија за 25 го дадоа Бенфика, така да овој боље да не го спомињаме у фан клуб.

http://www.transfermarkt.de/de/david-abraham/profil/spieler_58178.html
http://www.transfermarkt.de/de/aleksandar-dragovic/profil/spieler_59032.html
Добри стопери се и двајцата, уиграни се плус, со Ранокија и Хуан ќе бидат стоперска четворка за 10 години нанапред ! А двајцата заедно ќе не чинат 10 милиони !
Појма немам кои се, за тие пари да ги земеме двајцата, еден ако се покаже доста е :)

Бранка со 1 од неговите излети, Гаитан има откупна клаузула од 45м евра, оној гуштерон Ди Марија за 25 го дадоа Бенфика, така да овој боље да не го спомињаме у фан клуб.
Шешири, капути...

Моравте да се потсетувате на таквите играчиште :) Ај за неколку години ќе се потсетуваме на Бјамбјани, Ривас, Маруфи(младинецот, убедливо најголем антиталент), Пацини, Нагасаки, итн...

Жулио Цезар
Исла - Самуел - Ранокија - Коларов
Гуарин - М"Вила - Занети
Лавеци - Милито - Кутињо

Подобро од ова, здравје​

Интер имаше најлуди играчи на времето,од коа почнав да навивам за овој тим какви се играчи не поминаа:pos:! Иначе ако ви треба информација за кој и дае играч од Европа пишете ке ви кажам,по што од кладилница што играм сите играчи ги знам кој е добар,кој не чини и така натаму:) ! Гаитан го пратев оваа сезона коа ја чекав Бенфика на ливче,добар играч е али не вреди повеќе од 20 милиони,еве кои се мои желби - стопер Вертонген од Ајакс,крилен играч Хазард од Лил,лев бек Алба од Валенсија (али мислам дека има договор со Барса),или Бејл од Тотенхем (скап е доста),среден играч го сакам Сахин од Реал и онака не игра таму,и напаѓач нормално Лавеци :)

Интер имаше најлуди играчи на времето,од коа почнав да навивам за овој тим какви се играчи не поминаа:pos:! Иначе ако ви треба информација за кој и дае играч од Европа пишете ке ви кажам,по што од кладилница што играм сите играчи ги знам кој е добар,кој не чини и така натаму:) ! Гаитан го пратев оваа сезона коа ја чекав Бенфика на ливче,добар играч е али не вреди повеќе од 20 милиони,еве кои се мои желби - стопер Вертонген од Ајакс,крилен играч Хазард од Лил,лев бек Алба од Валенсија (али мислам дека има договор со Барса),или Бејл од Тотенхем (скап е доста),среден играч го сакам Сахин од Реал и онака не игра таму,и напаѓач нормално Лавеци :)
А Кики не го сакаш бе? :eek:

Жулио Цезар​
Исла - Самуел - Ранокија - Коларов​
Гуарин - М"Вила - Занети​
Лавеци - Милито - Кутињо​
Подобро од ова, здравје​

Еве подобро !
Жулио Цезар

Мајкон - Самуел - Ранокија - Коларов

Исла - Гуарин

Снајдер

Лавеци Рики Алварез

Милито

Koга ќе го прочитам овој Коларов ми се темни...

Јас па кога ќе го видам Ранокиа како стартер... Типов оваа сезона две утакмици по ред не склопи, а тие што ги играше - подобро да не ги играше. Ние можда се заебаваме за Киву, али Самуел - Киву тандемот се покажа како најдобар оваа сезона. Лусио ни шитна добри 4-5 утакмици.

543165_287386384687162_100002474093998_584993_802319058_n.jpg

Јас па кога ќе го видам Ранокиа како стартер... Типов оваа сезона две утакмици по ред не склопи, а тие што ги играше - подобро да не ги играше. Ние можда се заебаваме за Киву, али Самуел - Киву тандемот се покажа како најдобар оваа сезона. Лусио ни шитна добри 4-5 утакмици.

киву откога дојде страма е бараба , ко препороден играше на тие неколку утакмица ... не знам шо им направи момаков али што и да е нека продолжи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom