Џони Вајсмилер
Don't share my food
![]()
Колку се испосра овој кај нас...
што очекуваа на 50 години што го зедоа???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Колку се испосра овој кај нас...
што очекуваа на 50 години што го зедоа???
Кој е па сега овој и дали се продаваат добри шеширчиња во Лисабон?Бранка во Португалија да разговара со Бенфика за евентуален трансфер на ГаЈтан....кадееее бееее
Како на 50 играше во Рома?
Бранка во Португалија да разговара со Бенфика за евентуален трансфер на ГаЈтан....кадееее бееее
Кој е па сега овој и дали се продаваат добри шеширчиња во Лисабон?
Бидејќи во Рома тоа време Капело му беше тренер а не Закерони или Купер плус во Рома тоа време играа играчишта како Тоти(млад),Касано,Кафу,Емерсон,Карев,Томаси..и многу други и беа сопсобен тим за титула а не со Алмеида,ДИ Бјаџо,Емре,Калон,Вентола,Адан...
Од кај да го знам, не гледам фудбал како порано кога пратев 10 лиги... едвај Интер стигнувам да го изгледам. Не кажавте на која позиција игра.WTF
Гајтан не го знајш??..играчиште е..брз,пробивен,дриблер,левичар,интелегентен играч и ги има сите предиспозиции да игра во Интер само стоките португалски ќе побараат 25+ и нека се ебат Бранка и Морати заедно..нека оди кај Фергусоновците тие имаат да му понудат
Од кај да го знам, не гледам фудбал како порано кога пратев 10 лиги... едвај Интер стигнувам да го изгледам. Не кажавте на која позиција игра.
Од кај да го знам, не гледам фудбал како порано кога пратев 10 лиги... едвај Интер стигнувам да го изгледам. Не кажавте на која позиција игра.