Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Лавеци знам, ќе ни биде нешто како Ето, но зборот ми беше за играч од средина, буквално средина на теренот, не по крила и бек, таму до сега бевме осакатени максимално. Жими Пандев што им ја скрши кичмата на Барса за вториот гол против БарсаИсла ќе го реши тој проблем, бајаги, ако биде донесен, исто и Лавеци ... уз Маикон.
Кое тролање, мртов сериозен е. Удрен е у крило он.Како ве трола Јонзе![]()
Абе види реакција на трибинава, се сруши цела, доволно говори ова што значи за навивачите ...
Пример, да наниже пола терен Коутињо, ти овде ќе го дрвеше три дена за тоа, без разлика на епилогот од таа акција.
И далеку од нуларица е ова со спринтов, подигна атмосфера на трибини, идеа да го докрајчат противникот, влијаат и ваквите моменти у фудбалот.
Кое тролање, мртов сериозен е. Удрен е у крило он.
Па и го дрвеше цела недела на кутињо кога даде гол против незнам кој во шеснаесетникот издрибла двајца и даде гол. Ми скисна да го читам цела недела за тоа како кутињо бил месии за незнам ти кој. тоа беа 5 дена да ти скиснаше на форум да флеезаш.Абе види реакција на трибинава, се сруши цела, доволно говори ова што значи за навивачите ...
Пример, да наниже пола терен Коутињо, ти овде ќе го дрвеше три дена за тоа, без разлика на епилогот од таа акција.
И далеку од нуларица е ова со спринтов, подигна атмосфера на трибини, идеа да го докрајчат противникот, влијаат и ваквите моменти у фудбалот.
Жолти картони.Страмачиони работи на следните трансферилинк
Едит:
Не знам дали некој спомна, но Цезар е казнет еден натпревар и нема да брани против Лацио...причините не ми се познати.
Со Лавеци знам, ќе ни биде нешто како Ето, но зборот ми беше за играч од средина, буквално средина на теренот, не по крила и бек, таму до сега бевме осакатени максимално. Жими Пандев што им ја скрши кичмата на Барса за вториот гол против Барса
Кое тролање, мртов сериозен е. Удрен е у крило он.