Фан Клуб: Интер

Dovolno mu bese edno poluvreme, vidovme deka ne go biva. Vo vtoro Milito !!!!
--- надополнето: 29 април 2012 во 15:48 ---
Го зашеметивме голманов , сега Пацини ќе даде гол :icon_lol:

Уште не ми е јасно како не водиме,, 100 шанси. Може Антониоли нема да брани како ѕвер после ударот од Лусио... :eek:

Пацини утна добри шанси,мора да влезе Милито иначе ке се мучиме до крај

Алверез е звер, Гуарин и Снајди исто одлични. Абе цел тим трча се бори од прв до последен, ама тоа копилето Пацини сите ебани шанси ги упропасти.

Фала за стримовите (y)

Пацини успеа да ја уништи целата работа што цел тим ја направи за едно полувреме. Катастрофална игра. Ај што не погаѓа од ситуации од кој што е чудно како е воопшто можно да не погоди, ама не се ни движи, ни ги чита играчите, ни игра со топка, како во своја утакмица да си игра. Не знам што е со него, ама нека се собере зошто е смешен.

За другиот дел, ја сум презадоволен, исто како и минатиот наптревар. Сите се добри и играта ни е супер. Ептен уживам да ги гледам со ваква игра. Камбијасо и Алварез најдобри по мене, мада и другите беа многу добри.
Ако продолжат вака очекувам голови.

Ако е некоја утеха... Јакинта е бетер од Пацо...

Ако ја усереме утакмицава ради пацини ке биде

До примениов гол гледав (рикна стримот), Ранокија треба да се прати негде да се искали убо зашто навистина е дрвце :tapp:
Кастелаци во Ф.К. Корзо бараат голман,па можеби ќе избориш таму за прва постава!

Јас па со кој ум го пишувам Интер да тепа :tapp::tapp::tapp: Ај демек Чезена отпаднати се... Абе бел ден да не види Интер.!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom