Фан Клуб: Интер

знамд ека кажува само сакав за друг пат да знајме што се работи преведувајте бидејќи ние вака понеупатените што сме да разбериме..не сме сите учени како бенеамата:eek:

Немај гајле кога ќе има потреба го бараме Бене. Иначе Google Chrome може да ти ги реши главоболките, автоматски „преведува“. :) Пред едно време помислив дека имаме нов играч на радарот, извесен Џозеф Смит. Испадна дека бил Џузепе Роси :pos:

Bene would have known that...

Немај гајле кога ќе има потреба го бараме Бене. Иначе Google Chrome може да ти ги реши главоболките, автоматски „преведува“. :) Пред едно време помислив дека имаме нов играч на радарот, извесен Џозеф Смит. Испадна дека бил Џузепе Роси :pos:

па имам гугл хром и не ми преведва или не ја знам функцијата?..ќе да е до то...Џосеф Смит:pos::pos:

Molchi sto ne napisa na fcinter.com.mk deka imame igrach Joseph Smith, kako sto napravi so Frog :D

163988-500.jpg

Да да, го свикнуваат на новото работно место.
troll.gif

Бранка си ја прај интересна.:pipi: ..да не речат еве го овој ништо не работи.:D

Се запознава лека полека Пеп со новиот тим и новото раководство. :D

Vidi go Pep, oblecen vo trenerki, gleda samo timot da mu igra fudbal, a ovie nashive koristat priliki za da gi oblechat novite kostumi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom