Фан Клуб: Интер

Ако ми светне некоја идеја може ќе направам нешто оваа недела сум малку послободен.

па овој повеќе титули од Раниери има бе :D

Според освоените титули со Рома тој бил тренер студенти и аматери во нашиот тим(младинците на Рома сигурно не е ги тренирал), а вие вајда сте го зеле и сте му ја дале функцијата тренер на Примавера .. и јас имам слушнато дека овој е еден од ретките што има завршено и факс ;)

Пишува некој за пресот (освен што упаднал падобранецот на истиот?) или да напишам нешто?

Павле и во насловот и во текстот имаше шевувано :)

Се расправав вчера со Панче Ретардини, ни ги краде најавите, тие Марсо што ги правеше :)

Mу пишав одма во коментар да преправи насловот,ама штета не можел да се преправи насловот.
Имаше и во текстот исто грешка,ама тоа го средил.

А чекај бе вака еден предлог од мене,зошто на најавите не се става преку целата слика fcintermacedonia,ама замаглено малку ?
Така никој нема да ги краде најавите,а Панче може ќе земе пиштол и ќе се убие,по што ќе следи масовна прослава од наша страна.

@IoSono како да те исконтактирам? :)

Дај бе оние од сајтон и фб страната научи ги дека се пишува шеф а не шев :D

Иначе Ливаја е многу јак дечко, барем од тоа што го имам еднаш гледано. Иначе се согласувам за Данкан најмногу, за Беса спомнав уште пред да биде цела оваа фама околу младинциве...

А за ова што ги викнале да тренираат со прв тим, тоа отсекогаш така било, само што не се експонирало како сега.
Abe ja pred izlaganje pisuvav, a v-to e pod f-to, nenamerno zgresiv ali i na sajt gledam otislo ova od Pavle, ne e ni bitno, popravil nekoj. Posle 15 min od mob se staviv na net i gledam nekoj me popravil dole ali me mrzese da pisuvam objasnuvanja.

grammar_nazi.jpg

Од официјалното претставување на „Страма“

А чекај бе вака еден предлог од мене,зошто на најавите не се става преку целата слика fcintermacedonia,ама замаглено малку ?
Така никој нема да ги краде најавите,а Панче може ќе земе пиштол и ќе се убие,по што ќе следи масовна прослава од наша страна.

Па имаме лого горе и текст долу, ајванот ги сече и го лепи остатокот. Со други немаме проблем...

Од официјалното претставување на „Страма“

Па имаме лого горе и текст долу, ајванот ги сече и го лепи остатокот. Со други немаме проблем...

Да,знам дека имате,лесно е да се исече тоа,но ако се постави преку целата слика избледен текст fcintermacedonia,ќе нема шанса.
Марсо се разбира од Фотошоп многу добро,лесно ќе среди тоа ако е слободен,па после нека се мачи мрднатиот,нека краде слики од други сајтови.

Сабајле сум се вртел ко техно пингвин кога дознав за веста :

Со срека Страмачиони , may the force be with you.

Те видов сабајлево, си викам - ти ли си, не ли си? :)

Да,знам дека имате,лесно е да се исече тоа,но ако се постави преку целата слика избледен текст fcintermacedonia,ќе нема шанса.
Марсо се разбира од Фотошоп многу добро,лесно ќе среди тоа ако е слободен,па после нека се мачи мрднатиот,нека краде слики од други сајтови.
нема проблем, во ред е се тоа, би направил така, но дали вреди така да ги "жигосуваме" сликите ? Договорете се и кажете ми...

Lele ne mi se veruvaaaa, konecno dojde toj den .:vozbud:

Sega mozam mirno da gledam dodeka se pravat izmeni vo natprevarot:icon_lol:

нема проблем, во ред е се тоа, би направил така, но дали вреди така да ги "жигосуваме" сликите ? Договорете се и кажете ми...
Не вреди да се мачиме за овој дебил, друг не ни чепка. Не ме нервира што ги зема колку што ме нервира нивото на дебилизам кај него: го крати горниот дел, долниот дел, и после ја растегнува сликата, не е битно што логото кај сите е круг а кај него е јајце... а бе морон, имбецил...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom