Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

...иначе Syn првиот гол на Кардозо беше поубав од на Hulk the green one
..штета за Бенфика се надевам дека оваа сезона тие ќе ја освојат титулата бидејќи досадни се секоја година Порто да ја земаат плус Бенфика секогаш поубав фудбал играле и тоа оваа сезона не е исклучок!
Добро бе, уште ли е Алварез "повреден"?
Мелиса СатаПа и оваа на Боатенг машала![]()

Абе сонував 1-1 сте завршиле, сте дале гол од корнер, некој ќелаица (вајда камбијасо, снајдер не пошто изведува) ја треснал со глава ..

Абе сонував 1-1 сте завршиле, сте дале гол од корнер, некој ќелаица (вајда камбијасо, снајдер не пошто изведува) ја треснал со глава ..

Остај Палермо и одбраната Милан го има Ибра. Од увек сум го мразел како човек но како фудбалер за мене е еден од најдобрите, заедно со Кристијано и Меси. Интер во моментов нема таков фудбалер, лани го имаше Ето, оваа година далеку сме од таков играч.Вивијано ќе е одличен ако се врати, ко за втор голман.
За екипа ко Интер потребно е многу повеќе за прв голман.
Сериозен сум, за втор голман е идеален, прв у никој случај, имав голема верба у него на времето али последниве 2 години многу слаб, и повредата го поеба сезонава башка и го изгуби и репрезентативниот статус. Е сеа и Палермо денес дупиња у одбрана али тоа е друг муабет.![]()