Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Oвој Гуарин ако неможи да се израдува на победа на Интер од кога е дојден, барем на Порто уште му се радува да го еам.:D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Moре какво утакмичиште беше Бенфика - Порто, не трепнав 90 минути, Спорт Клуб пренесуваа па ај си реков да глеам и не зажалив, и Хулк каков гол дае па ... па ... па.
Иначе Гуаринчо очекувам да остане во тимов, поготово ако дое Боаш и од наредна година стандарден првотимец да е и да е од голема корист за екипава.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Го гледав до 2-1 и поднадмоќни изгледаа бенфика..не знам после шо се случи излегов се вратив вечерта гледам 2-3:eek:...иначе Syn првиот гол на Кардозо беше поубав од на Hulk the green one:P..штета за Бенфика се надевам дека оваа сезона тие ќе ја освојат титулата бидејќи досадни се секоја година Порто да ја земаат плус Бенфика секогаш поубав фудбал играле и тоа оваа сезона не е исклучок!
--- надополнето: 3 март 2012 во 13:25 ---
Па и оваа на Боатенг машала:drk:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Добро бе, уште ли е Алварез "повреден"?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Оди глејте Милан - Интер примавера на Sportitalia
Ако ви треба линк за гледање кажете :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе сонував 1-1 сте завршиле, сте дале гол од корнер, некој ќелаица (вајда камбијасо, снајдер не пошто изведува) ја треснал со глава ..

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Абе сонував 1-1 сте завршиле, сте дале гол од корнер, некој ќелаица (вајда камбијасо, снајдер не пошто изведува) ја треснал со глава ..
Можно е да биде нерешено.
Имавме серија од 7 победи,па серија од 7 порази > следи серија од 7 нерешени. :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И јас па сонував кај што се стегам вкревет со оваа во аватарот што ми е ама тешко дека ќе се случи:D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Вивијано ќе е одличен ако се врати, ко за втор голман. :D
За екипа ко Интер потребно е многу повеќе за прв голман.
Сериозен сум, за втор голман е идеален, прв у никој случај, имав голема верба у него на времето али последниве 2 години многу слаб, и повредата го поеба сезонава башка и го изгуби и репрезентативниот статус. Е сеа и Палермо денес дупиња у одбрана али тоа е друг муабет. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.484
Поени од реакции
114.452
Вивијано ќе е одличен ако се врати, ко за втор голман. :D
За екипа ко Интер потребно е многу повеќе за прв голман.
Сериозен сум, за втор голман е идеален, прв у никој случај, имав голема верба у него на времето али последниве 2 години многу слаб, и повредата го поеба сезонава башка и го изгуби и репрезентативниот статус. Е сеа и Палермо денес дупиња у одбрана али тоа е друг муабет. :)
Остај Палермо и одбраната Милан го има Ибра. Од увек сум го мразел како човек но како фудбалер за мене е еден од најдобрите, заедно со Кристијано и Меси. Интер во моментов нема таков фудбалер, лани го имаше Ето, оваа година далеку сме од таков играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom