Фан Клуб: Интер

Мора да го јадат 3+ нагоре Новара утре,башка ќе ја играм на спортска 3+,ама ако излезе со Снајдер,Форлан и Милито...е тоа ќе биде интересно за гледање.

Ме интересира сеуште е повреден Гуарин и за колку време се враќа ако е повреден ?
Башка Барса матер ми еба вчера...
Денес и јас ја мавам 1 и 3+, па ако пукне нека пукне, редно да почнеме да ги мочаме босиве екипи. Иначе Гуарин почнал да тренира, имаше и слики од завчерашниот тренинг ама со Новара сигурно нема да игра, за со Болоња не знам. И Пацини тренирал под посебен режим дај боже да не го игра прва постава, му се молам на Бога.

INTER:
Julio Cesar; Zanetti, Cordoba, Lucio, Chivu; Stankovic, Cambiasso, Poli; Sneijder; Forlan, Milito.

--- надополнето: 12 февруари 2012 во 13:41 ---
INTER:
Julio Cesar; Zanetti, Cordoba, Lucio, Chivu; Stankovic, Cambiasso, Poli; Sneijder; Forlan, Milito.

Добра вест - Снајдер и Алварез у прв тим
Лоша вест - Кордоба, Киву и Деки у прв тим

+ Цезар, Лусио, Занети, Поли, Камби и Милито.

Забораив уште една лоша вест...

- Раниери ни е тренер

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 6 Lucio, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 18 Poli; 11 Alvarez, 10 Sneijder; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 9 Forlan, 17 Palombo, 20 Obi, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo.
Allenatore: Claudio Ranieri.

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 6 Lucio, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 18 Poli; 11 Alvarez, 10 Sneijder; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 9 Forlan, 17 Palombo, 20 Obi, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo.
Allenatore: Claudio Ranieri.

Оффицијално состав на двата тима???

Novara: 1 Ujkani; 4 Lisuzzo, 30 Centurioni, 28 Garcia; 15 Dellafiore, 17 Porcari, 23 Radovanovic, 10 Rigoni, 3 Gemiti; 27 Jeda; 29 Caracciolo.

Официјално:
Julio CEzar, Zanneti, Cordoba,Lucio,Chivu, Stankovic,Cambiasso,Poli,Alvarez,Sneider,Milito

Најкреативна средина досега Ранко, што ја извадил.

Конечно да ги видиме Алварез и Снајдер заедно во првиот состав,башка и Поли игра прва така да супер состав!

Молам бога Форлан да биде стартер.

407014_319465534771192_163125003738580_979225_380493486_n.jpg

Абе супер ни е тимов има да ги стопиме скапанициве. Одбраната и не е толку лоша, нема што да се плашиме НОВАРА е ова, не е Реал Мадрид, дали еднаш ќе стигнат до гол. Според мене подобро е што стартува Кордоба место Ранокија, нека олади една утакмица малиов бидејќи периодов е лош за него, исполнет со доста киксови и слаба игра. Од наредна утакмица пак во прв состав и тоа е тоа. У второ ако не го стави Форлан без разлика на тоа дали ќе водиме има да летам до Милано и да го пукам у колено Ранко.
Моја прогноза 3-0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom