Фан Клуб: Интер

ајде со среќа новите засилувања, убаво да ви се најдат во продолжението на сезоната и да си обезбедите ЛШ и за наредната!

имам некое чувство дека морати ќе ве изненади и со еден класа напаќач утре!

позз

Е ова со Гуарин, ми се допаѓа, сега се зависи од Ранко.
А комшивкиве штом решиле да го земаат Мунтари,можат и Киву да го земат. :)

Еве ви го напаѓачот ... Паласио. :)

Еве ви го напаѓачот ... Паласио. :)

Ееееееееее коа ви викам јас :D

Па што знам... и нека дојде,како џокер би бил одличен... и во лига шампиони може да игра па неам ништо против за трансферов.

Одбиена била понудата од 8 мил. евра + Зарате на позајмица. А и уште 100 понуди да испратиме до утре, нема шанси Џенова да го пуштат нивниот најдобар играч на 31 јануари. Фала Богу. :D

Вчера мислам Мите кажа, боље него да го купеа а не Зарате, не е лош, ко за клупа ( Зарате во спротивен правец ќе оди ако успее ова ), главниот е Гуарин, тоа е тоа, задоволително во секој случај, тие се можностите за Јануар.

Порто си го договориле Лучо Гонзалес денес , замена за Гуарин .
За Паласиос нема шанси да го дадат .

Мене ми е, ако Џенова не им го даде Паласио, да не го донесат Скули како утешна награда... :pos:

Скули веќе изигра за 2 клуба сезонава, нема право на трет. :D

Мене ми е, ако Џенова не им го даде Паласио, да не го донесат Скули како утешна награда... :pos:
Не зезај со Скули бе, просек е тој, Лацио од едвај се ослободиа од него.:)

Се шпекулира нешто и за Подолски,али останува да видиме до утре што како...

Абе Подолски од Келн.... Келн купиле 2 напаѓачи, планираат да го продаваат, дај титнете му на Морати/Бранка

Не зезај со Скули бе, просек е тој, Лацио од едвај се ослободиа од него.:)
You don't say? :)
Не реков да го донесат, се плашев да не го донесат ама не ми текна дека веќе играше во 2 клуба оваа сезона и нема право на трансфер.

Ама почекајте, Џенова има уште 1 напаѓач, Зе Роберто. Може него ќе го договориме. :icon_lol:
Треба некој да им каже на Морати и Бранка дека може да се купуваат играчи и од други клубови освен Џенова, секоаш коа ќе ни треба играч, прво у Џенова гледаат, божем Барса-like играчи имаат ебате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom