Фан Клуб: Интер

Овој нашиот капитен годините не го газат од кога знам се си е на ова ниво.
Некои клубови се молат легендите да им се пензионират да не ги гонат нашиов нема гајле како на 25 да е.

Диего Милито му објасни на Боатенг кој е принцот во Милано!!!
Занети човече:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Немам коментар каква легенда имаме во тимов...

Занети :cuc: , Милито тоа бе царе (y), Лусио и Самуел столбови (y)

Раниери ѕвер . Толку имам да кажам . Не враќа у игра за титула . Само да продолжат вака .
АЈдеееееееееееееееее

ДА СЕ ЈАВИ ВАСКО

За овој Интер ви зборев (возбудено изговара) ...

Ви реков ако дадеме гол следи бункеровача... Ибра? Се виде мокта на нослето на големи утакмици... Браво рагаци.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 22:47 ---
За овој Интер ви зборев (возбудено изговара) ...

Ви реков ако дадеме гол следи бункеровача... Ибра? Се виде мокта на нослето на големи утакмици... Браво рагаци.

ФОРЦААААААААААА ИНТЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!

РАНИЕРИ ПИЧКААААААААА :)

Живци скинав, мислев дека утакмицата со Барселона беше најдефанзивна што сум ја гледал, но згрешив, со Раниери никој неможе.
На терен ги имавме Занити, Мајкон, Нагатомо, Лусио, Самуел, Киву, 6 дефанзивни играчи, 6 играчи кој може да играат одбрана.
Одбраната изигра одлично, Занери исто така, +3 бода, победа над Милан, одлична вечер.

Сепак ни фалат уште два класа играчи еден средина и еден полушпиц за да сме во игра за се.

Морам да признаам, после Мурињо ова е првпат Интер да игра така добро тактички а и дисциплинирано. Можеби немаше некоја страшна иницијатива/посед, ама во се друго беа подобри. Форца!

П.С.
Не видов баш убаво, ама голот на Принцот ми личеше многу на оној од пред точно 2 години. :)

Васко колку е температура во Милано?

ФОРЦААААААААААА ИНТЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!

РАНИЕРИ ПИЧКААААААААА :)

Живци скинав, мислев дека утакмицата со Барселона беше најдефанзивна што сум ја гледал, но згрешив, со Раниери никој неможе.
На терен ги имавме Занити, Мајкон, Нагатомо, Лусио, Самуел, Киву, 6 дефанзивни играчи, 6 играчи кој може да играат одбрана.
Одбраната изигра одлично, Занери исто така, +3 бода, победа над Милан, одлична вечер.

Нема да пишувам зошто нема што да се пише. Никогаш не сум се израдувал помалку на победа во дерби. Дури ни за сеир немам сила. Ќе речам само: честито нека е победава и враќањето во трка за Скудетото!

Апапапа ги тепавме еј :pos:

Боатенг може само да му ги чисти копачките на Милито, еден е класа играч, еден е принц на Милано !!!

И да, се враќаме во трка за скудето, па колку и да не ви се верува во тоа !

Нема да пишувам зошто нема што да се пише. Никогаш не сум се израдувал помалку на победа во дерби. Дури ни за сеир немам сила. Ќе речам само: честито нека е победава и враќањето во трка за Скудетото!
Море марш :)
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 22:57 ---
Море марш :)

Не знам дали да се радувам на оваа победа..од една страна победивме во најголемото наше дерби..а од друга страна не игравме нешто посебно освен што Самуел и Лусио беа на ниво а средниот ред и нападот ни се дупка..Мајкон и Милито беа ѕверојте од кај нас..а и плус играчите на Милан не играа ништо како да не трчаа воопшто..ни ги продаваа топките и правеа нерезонски грешки..не знам не знам како да се чуствувам!

Само една работа заборавив и сакам да ја нагласам со фонт седумка:

ГРАНДЕ ЗАНЕТИ!!! :cuc::cuc::cuc:

Џони и Иосоно дај бе не заебавајте, ондак не требаше ни со Барса да се радуваме што изгубивме 1-0 пошто нели се браневме 100 минути и требаше да изгубиме 8-0.
Каква таква, битно е ПОБЕДА !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom