Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога и да го критикувам Милито и нејкам да го гледам во прв состав дава голови човекот,сакам сеа и Пацини еден да биде мотивиран и он за во Недела.Него Алаврез луѓе каков играч добивме не ми се верува,овој е иднината на светскиот фудбал верувајте,такви потези такви движења едноставно зверотиња на само 21 година,уште Снајдер се врати али има проблем каде би играл Алварез тогаш,мора да менува Раниери 4-2-1-3 Алварез како крило,лево десно свеедно е.
,дечкото е звер!! Иначе Самеул одигра без грешка,топка не помина покрај него ,браво и за Милито се гледа дека уште го има тоа голгетерското за разлика од Пацини кој е најслаб на теренов,впрочем за овие 45 минути цел Интер изигра добро,само нека продужат вака 

Дека се двајца јбг... не треба да играат заедно очигледно.Одлична игра во прво полувреме,секоја чест за Алварез,дечкото е звер!! Иначе Самеул одигра без грешка,топка не помина покрај него ,браво и за Милито се гледа дека уште го има тоа голгетерското за разлика од Пацини кој е најслаб на теренов,впрочем за овие 45 минути цел Интер изигра добро,само нека продужат вака
![]()
Алварез има 23 години , иначе све е ок хехеМене ми е џам дома Телма,али на бум тв.
Аман бе што се повампирија од еднашкога и да го критикувам Милито и нејкам да го гледам во прв состав дава голови човекот,сакам сеа и Пацини еден да биде мотивиран и он за во Недела.Него Алаврез луѓе каков играч добивме не ми се верува,овој е иднината на светскиот фудбал верувајте,такви потези такви движења едноставно зверотиња на само 21 година,уште Снајдер се врати али има проблем каде би играл Алварез тогаш,мора да менува Раниери 4-2-1-3 Алварез како крило,лево десно свеедно е.

Напаѓачиве наши изглеа утакмицава ќе даат голови колку што дадоа вкупно до сега. Која победа по ред ни е ова ?? 
5еве го и ПацоНапаѓачиве наши изглеа утакмицава ќе даат голови колку што дадоа вкупно до сега. Која победа по ред ни е ова ??
![]()