Фан Клуб: Интер

Ако дојде тевез во Интер,тогаш ќе треба да им правиме конкуренција на Ман.Јунајтед и Баерн Минхен.
У смисла јунајтед го имаат Руни,баерн го имаат Рибери а ние ќе го имаме Тевез.
Ќе бидете во топ 3 за најгрди фудбалери во тимот!

Никој не може со оној клингонецот од Арсенал.

Абре каков Тевез мевез.. гледајте 2:00 мин од клипов ..

--- надополнето: 3 јануари 2012 во 21:59 ---
Абре каков Тевез мевез.. гледајте 2:00 мин од клипов ..

What up Willys? Kazi zosto sum dosaden? Samo ne go turkaj muabetot na kraj da si kazeme eden na drug "imas ignor i ne me chitaj", zatoa sto moronsko mi e toa.

Zensko si? :D
Дали си женско...?
Колкави цицки има Бене...?
.
.
.
.
Зошто сум досаден...? :)

Дали си женско...?
Колкави цицки има Бене...?
.
.
.
.
Зошто сум досаден...? :)
Одговорот не е во постов или? :)

Иначе најново читам дека се е договорено со Лукас, за Тевез проблем биле 5 милиони но и тоа ќе се средело.

Among the stars of football Twitter is a fad. Goran Pandev has used the popular social networking sites to talk about his future. His agent, Carlo Pallavicino, has today spoken of his desire to stay in Naples.
.​
Idea reiterated in a tweet by the same striker who also wrote: "O rest in Naples or go abroad, but there will be no return to Inter. My aspiration for the future is to play in Spain, Sevilla I tried . ... Greetings. "

Пандев не сака да се врати во Интер, ми се чини дека ова му е многу паметна одлука.

Among the stars of football Twitter is a fad. Goran Pandev has used the popular social networking sites to talk about his future. His agent, Carlo Pallavicino, has today spoken of his desire to stay in Naples.
.​
Idea reiterated in a tweet by the same striker who also wrote: "O rest in Naples or go abroad, but there will be no return to Inter. My aspiration for the future is to play in Spain, Sevilla I tried . ... Greetings. "

Пандев не сака да се врати во Интер, ми се чини дека ова му е многу паметна одлука.
Пандев АУТ
Што значи... Лавеци ИН

Пандев како и да е не останува во Интер, добро би било Лавеци да дојде, ако се реализираат бар дел од шпекулацииве од последниов период, треба да се очекува дека од наредна сезона ќе добиеме конкурентен Интер, по 2 години стагнација.
Нормално, се повтарам по 100ти пат, се зависи од тоа и кој ќе биде тренер иако во Серија А можат и со некој кој е под нивото на Мурињо и остали од негов тип, едноставно (не)квалитетот на лигата тоа го налага.

Некој од вас што има бесплатни минути да не се слушна со Бранка ?? Да каже како му е у Англија , дали си купил некое џемперче или не нашол ништо
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 12:46 ---
Само што ми пиша на Скајп , да не сум јадел говна дека се вратил у Милано и си купил ново капутче

29f5qqg.jpg

What up Willys? Kazi zosto sum dosaden? Samo ne go turkaj muabetot na kraj da si kazeme eden na drug "imas ignor i ne me chitaj", zatoa sto moronsko mi e toa.

Zensko si? :D
Па брат досаден си веке со твојот безграничен песимизам на темава,не отру!Дај олабави малку,сите знаеме дека не чини ситуацијава во клубот по заминувањето на Мурињо ,ама ти претеруваш.Не планирам да се објаснувам ,едноставно мое мислење е дека претеруваш.поз

Na kogo mu krshi kicma? Na Faraoni i Syn? :icon_lol:

Edinstven igrach vo ekipava ni e koj umee tehnikata da ja upotrebi vo takov brz stil na igra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom