Фан Клуб: Интер

Ај честито победа,неможам да пофалам/искритикувам некој зошто не ја гледав. :)

Ај честито победа,неможам да пофалам/искритикувам некој зошто не ја гледав. :)
Интер победи благодарение на измените на Раниери.

Izmenata Faraoni-Kambi si e na mesto. Kolku topki presece Kambi vo vtoroto poluvreme, i naprave edna 1000000% shansa, ama brziot Pazzo ne bese dovolno brz da dade gol.

Za Nagatoko ke kazam toa sto Syn go vika, a da, i ne e brz voopsto. Deka e nizok i kratki noze, ostava vpecatok deka e brz, a voopsto ne e. Obi e brz.

Asistencijata na Alvarez.... perfekcija. Da bea Pazzo i Forlan nikogas nemase da vleze toj gol, a Milito imashe flashback od finaleto vo Madrid. Momentalno imame mnogu slab napad. Najjak napagjach ni e Milito, pa videjte kako stoime.

Ај сега да се уозбилиме малку: денешниов натпревар не може да ни послужи како репер за ништо. Ова не е ни фубал, кај нас у маало на времето кога се играше на еден гол, играта ја викавме ташакламак. Де овој бил добар, де оној бил добар. Нормално дека беа, си играа како на тренинг, се знае дека од 20 удари 2-3 ќе влезат и сите се растеретени од било што. Вистинското лице ќе го видиме кога ќе дојдат вистински противници.

Од овој натпревар можеме да заклучиме само едно: три стативи во едно полувреме значат измена. Мотивација колку сакаш.

Си го исполнувам моето ветување кое го дадов пред натпреварот..иначе Арсенал ја гледав и нека ми кажи некој како изигравме под хитна постпака таман да се измотивирам за впеток на колоквиумот:D
Ги отворивме како циган паштета.
Ги утепавме :D

ги утепавме во напад, ќе не утепаа за малку во одбраната ако не беше цезар :)

Си го исполнувам моето ветување кое го дадов пред натпреварот..иначе Арсенал ја гледав и нека ми кажи некој како изигравме под хитна постпака таман да се измотивирам за впеток на колоквиумот:D

Најдобро бе, хаха, па Лече е последно место.
Иначе озбилно, добро изигравме, во прво полуреме немавме среќа, 2стативи и 2 пречки имавме, Форлан играше многу добро, штета што го извади.
Во второ полуреме мн брзо постигнавме гол, Милито го постигна, и натаму рутински, но на 2пати можевме да примиме гол и да биде 2-2, една грешка беше од Мота, исто Мота ја изгуби топката кога го примивме голот.
Нагатомо 2 асистенции, Рики одигра добро, воглавно се беше Ок :ROFLMAO:

Ај сега да се уозбилиме малку: денешниов натпревар не може да ни послужи како репер за ништо. Ова не е ни фубал, кај нас у маало на времето кога се играше на еден гол, играта ја викавме ташакламак. Де овој бил добар, де оној бил добар. Нормално дека беа, си играа како на тренинг, се знае дека од 20 удари 2-3 ќе влезат и сите се растеретени од било што. Вистинското лице ќе го видиме кога ќе дојдат вистински противници.

Од овој натпревар можеме да заклучиме само едно: три стативи во едно полувреме значат измена. Мотивација колку сакаш.

Se slozuvam so se osven delot so Forlan. Jas mislam deka ubavo sto go izvadi, isto mislam deka nemase nisto da napravime ako uste ostanese da igra. Pazzo ke bese onaka sosem najisturen, i celo vreme ke imase 2 minimum do nego.

Ne znam dali primetuvavte (sigurno primetuvavte), kolku lesno na kontri ne fakaa Lecce, i kolku lesno ja probivaa odbranata na Inter. Da ne bese kikserot nas, na sekoj nas daden gol tie imaa po 2 shansi da izramnuvaat, shansi od kontri...

Најдобрата партија на Интер !
Супер натпревар, одлична игра на скоро сите играчи и најдраго од све што конечно проработе нападот т.е. Пацо и Милито.
Рики SВЕР!
Не знам колку топки само пресече во средината, одлична асистенција до Милито и плус постигна гол! (y)
Јуто исто, 2 асистенции... :нинџ:
8 бода позади ЈуБе и Билан, не е лошо со оглед на то каков играчки кадар имаме.
Со добра трансфер политика во Јануарскиов рок, лесно можеме да ги стигниме Ј:гомце: и М:гомце:.

Сега следното коло после нова година ги пречекуваме Парма каде очекувам максимално да се измачиме и и секако да примиме гол..а потоа во дербито на Милано ќе си изгубиме по дифолт во оваа сезона!

Se slozuvam so se osven delot so Forlan. Jas mislam deka ubavo sto go izvadi, isto mislam deka nemase nisto da napravime ako uste ostanese da igra. Pazzo ke bese onaka sosem najisturen, i celo vreme ke imase 2 minimum do nego.

Ne znam dali primetuvavte (sigurno primetuvavte), kolku lesno na kontri ne fakaa Lecce, i kolku lesno ja probivaa odbranata na Inter. Da ne bese kikserot nas, na sekoj nas daden gol tie imaa po 2 shansi da izramnuvaat, shansi od kontri...
Не сум видел до сега во живот играч да има толку шанси, она што викаме фудбалски - да гори од желба да даде гол, и да го извадат на полувреме. Никогаш. Тоа делува како ладен туш. Мислам дека немаше вечно да промашува Форлан, можеше едноставно да му ги смени задачите малку и да го остави до 60 минута.

Јбг, сега Милито даде гол може гомна да јадеме, ама ова беше меч за полнење така да реков, не ми прави разлика. Не значи дека Милито од следниот натпревар нема пак да биде канта само затоа што доби топка со очи и ја протна...

Ако има некој линк од головите нека постира.
Пацини добил син:)

Не сум видел до сега во живот играч да има толку шанси, она што викаме фудбалски - да гори од желба да даде гол, и да го извадат на полувреме. Никогаш. Тоа делува како ладен туш. Мислам дека немаше вечно да промашува Форлан, можеше едноставно да му ги смени задачите малку и да го остави до 60 минута.

Јбг, сега Милито даде гол може гомна да јадеме, ама ова беше меч за полнење така да реков, не ми прави разлика. Не значи дека Милито од следниот натпревар нема пак да биде канта само затоа што доби топка со очи и ја протна...

Jas mislam ubavo sto go pikna Milito na mestoto na Forlan, poradi toa sto Forlan ne sedi celo vreme napred, tuku saka da se vrati ponazad, so sto Pazzo go cuvaa non-stop sam.

Milito ko Milito, sea pak ke e on sto bese - drvo, ama barem golot samo on mozese taka da go dade. Pazzo ne go biva bas so takvi topki, nego mu lezat visoki ili nekoi uber tesni guzvi... Forlan, vo taa situacija sigurno ke bese ponazad i od Alvarez :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom