Фан Клуб: Интер

На овие од Удинезе им нема конкуренција, башка тој типот од Палермо отиде во Рома ако не се лажам, му го заборавив името. Но пак ќе кажам, момциве од Удине се фантастични, алал им вера на осетот што го имаат, бараат играчи кои се идеални за денешните фудбалски прилики. Запата, Санчез и Инлер ги платиле се на се 5м евра, а од цела тројка ќарија над 60, пишав за овој податок летоска.

Не ги заборавај Азамоа , Армеро , Ханданович , Пепе , Јакинта , Гвајарела и итн итн
Еден Душан Баста со скршена ног го вратија у игра бе , не ме јеби , зверови се

Не ги заборавај Азамоа , Армеро , Ханданович , Пепе , Јакинта , Гвајарела и итн итн
Еден Душан Баста со скршена ног го вратија у игра бе , не ме јеби , зверови се
Нив ги спомнав чисто зашто ко пример се вртеа низ нетов како играат они на тој план.
Инаку бајаги играчи се во прашање и сите можат комотно да играат во било кој фудбалски гигант на високо ниво.

Ајакс имаат одлична школа ( истиот принцип на работа Кројф го префрли во Барселона во минатото, Се што денес гледаме во Барса а и во последниве 20 и кусур години е градено по примерот на Ајакс и холандската фудбалска школа ), но не правиме ние муабет за школа туку за сенс за постапување на трансфер пазар уз лимитиран трансфер буџет, а Удинезе се едни од подобриве на планетава во тој поглед.
Истото може да се каже и за Ферги и Јунајтед.

Аеее сеа прочитав и се разочарав стварно,стигнаа Наполи да ни крадат играчи пред нос,многу ми е криво за Варгас стварно ке биде играч од него,брз е како стрела дечкото дриблинг да не збориме,али нема да ја повториме истата грешка како со Санчез,епа ево ти го на Морати,иди трчај по Фарфан и компанија такви играчи,дали и тој ке го земеме ке ни го земе некој и тој пред нос како овој.

Иначе се шпекулираше нешто за Гомез од Катанија,не е толку лош дечкото,онака брз и дрибла и шут вади каков таков,али и за овој Морати ке го даде Кристег + 4 мил :pos:

Најверојатно Сити испратиле исто понуда, али како и да е, или а Наполи или Сити...

Јас мислам дека ова со Сити нема врска, или ќе оди во Наполи за овие пари, или Интер ќе треба да понуди повеќе...
Да се самоцитирам :) (читате ВидиФотос/ИОсоно???)

Типична изјава на претседателот дека ништо не е готово и дека плус уште еден тим е заинтересиран, колку побрзо да се заврши работата....

А зашто, што и како не сме го земале Варгас не ме занима... Уште не ми е јасно како анонимни тимови успеваат да истуркаат некој добар играч а нашиве нашетани експерти успеаа да ги забележат само Бјамбјани и Нагатомо...

Утре т.е денес со Чезена сме играле. Па што не кажувате овакви работи. :)
Пренос нема, ќе се цепи на стримче :гомце:

Од неофицајални извори, Морати нема пари ни за сокчиња да им купи на играчите после утакмица. Ќе ги замолам модераторите и админастраторите на кајгана, да отворат една тема овде со цел да се соберат средства за вива сокчиња (оние со цевка) за играчите на Интер.

БИДЕТЕ ХУМАНИ!

Од неофицајални извори, Морати нема пари ни за сокчиња да им купи на играчите после утакмица. Ќе ги замолам модераторите и админастраторите на кајгана, да отворат една тема овде со цел да се соберат средства за вива сокчиња (оние со цевка) за играчите на Интер.

БИДЕТЕ ХУМАНИ!

q6zvNVcINka4c0nd9li4LFswo1_400.gif

Кога овој веќе отиде во Наполи,дај боже нека се покаже и во лето да го земеме Лавеци.
Се прашувам кој талент ќе го откопаат во јануари?:)

И во Јапонија трите најпопуларни фудбалери и клубови се исто така европски (сем домашниот Јуто). На прво место на популарност е Лео Меси, на второ е Јуто Нагатомо од Интер и на трето Кристијано од Реал Мадрид. Меѓу клубовите најпопуларни се ФКБареселона, Реал Мадрид на второ место и Интер на трето

Значи толку се циции нашиве,чудо едно.
Испадна работава пак како Санчез,иако изјавија дека нема да им се повторела грешката.Тоа е тоа што иритира, после вакви изјави пак го прават истото.Барем ич нека не го спомнуваат.Нека одат нека го купат и готово,а вака самите се заебуваат зошто одма му скока цената со секоја изјава на стручњациве наши и после скап бил,е бил кога ке изедете гомна и ке му ја дигнете цената.:facepalm:
Не се надевајте на ништо специјално зимава,факт е дека не им се дава пари и тоа е тоа.
Ќе ни донесат некој Паласио на позајмица и толку.

Веројатна прва постава: INTER (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Motta, Cambiasso, Coutinho; Milito, Pazzini.
Па мајката да му ја ебам ако излезе пак со Милито и Пацини, у тој случај не се ни мачам стрим да најдам, ебате лузерот скапан.

Ке ми го скрати животот лузерот за 10 год ако излезе со Милито во нападот фуууууууууууууууууу :mad::eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom