Фан Клуб: Интер

Kaj бе играта била во ред ...
.
Па се створија шанси за гол, сеа што не се реализираа.. тоа е веќе друго.
Да водевме 0-1;0-2 т.е да постигнеа гол Милито или овој на среќа Нагатомо.. друг ќе ни беше муабетот.

Ме интересира изјавата на Морати на крајот од оваа сезона кога ќе завршиме 10 или 11 што ќе изјави...немавме среќа??..повредите не уништија??судиите??...can't wait!

Па се створија шанси за гол, сеа што не се реализираа.. тоа е веќе друго.
Да водевме 0-1;0-2 т.е да постигнеа гол Милито или овој на среќа Нагатомо.. друг ќе ни беше муабетот.
Види, дека имаше шанса, а не шанси, имаше, една единствена али па апла сериозна но истата дојде од мртва игра.
Тоа ми е мене муабетот, Интер се кадарни да создадат шанса за гол од прекин, од игра шанса нема со таков избор на играчи а апсурдот е што мораат да победат, немаат друг избор.

Затоа и се курчам што судијава не сакаше да види чист фаул зашто знаеше дека ако го санкционираше ќе мораше и црвен да даде, а играч мање и те како добро ќе им дојдеше против екипа која за 45 минути немаше удар кон голот на Интер.

Ај, повеќе среќа у второ.

Ајде да видиме Алварез, сега уште Милито да се замени со Форлан.
--- надополнето: 13 декември 2011 во 22:13 ---
Нагатомо гол. хахах :pos: добро нафрлање на Алварез (y)

Рики е кока-кола, ама со ротацииве на Раниери еднаш на неколку утакмици...

добро бе куров ми овој ранко сака намерно да го уништи интер затоа што му ја уништивме единствената шанса да освои голем трофеј со некоја екипа ... јес да има таква невина фаца и жал ми да го пцујам но што е бре ова .... мака ми е да ги гледам како со мачат се треторазредни тимови , играчиве без тренер да искочат и да се договорат меѓусебе кој како да игра па рутински ќе ги добијат овие. мислам кака каладзе изигра партија живота против сиротиот милито.

Фала ти Интер, оваа година ме опари:cuc:(првин со Сиена 25,000,сега уште да завршат неколку екипи со мали коф и 30 000 :cuc: ) Нагатомо звер:cuc:

Последните 10 мин понеактивен тим не сум видел од времето на Џулиелменпјетро. Лееееј човече,,, Интер не е Интер ако не успее да те извади од кожа.

Џапонезе,, сите утре по една свека и право во црква. Честитки ,,

Џабе...Лузиери повторно ќе го остави Алварез на клупа следниот натпревар и ќе го почни натпреваорт со Фараони и Мунтари..а Милито по дифлот мора да игра..Форлан за Милито моментално е измислен и мора да игра....
--- надополнето: 13 декември 2011 во 22:47 ---
Немам мадиња да ја клам двојка..а имав за вчера на Јувентус.цццц...не ми се ризикува некако а осеќам дека ќе победиме бидејќи нормално дека е наредена работата од Прециози и Морати а не дека ќе изиграме нешто посебно...0-1 точен резултат:D

Да се самоцитирам јас мислам:D..иначе како што играа овие Џенова не ми изгледа дека беше наредена..малку фалеше на крајот да ни израмнат !

Алварез бог :cuc:, Форлан.>>>>Милито, Поли крило го игра бе :sick:, Камбиасо леј колку е спор невозможно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom