Фан Клуб: Интер

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faraoni, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 18 Poli; 22 Milito, 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 9 Forlan, 11 Alvarez, 20 Obi, 28 Zarate, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri.

Офицјални состави:

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faraoni, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 18 Poli; 22 Milito, 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 9 Forlan, 11 Alvarez, 20 Obi, 28 Zarate, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri
ПОЛИИИИИИИИИИ

Со составов добро ќе биде ако имаме 2 шута кон гол цела утакмица.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Е конечно Поли,ајде да видиме што ке покаже вечер малиот,Кутињо значи ни на клупа го нема,Мунтари бе браааааааат???? :eek:

Не мешај мајки!! :D :D :D
Па така прочитав негде, дека и со Виола не му била залечена повредата ама морало да игра, а сега капитенот е назад во тимот па може да го одморат ова коло за да не се доповреди. Е сеа колку е точно ова врска неам.
Ни у наше време не беше овака. :)

Можеше и Алварез да игра прва али сепак мило ми е што Поли конечно доби шанса,баш да видиме за што играч се работи:)! Имаме добра клупа,очекувајте Оби,Алварез и Форлан да влезат ако има потреба,идеме на победа напред ИНТЕР!

Неможам да ја гледам утакмицава на тренинг сум, коментирајте како ќе изигра Поли баш ме занима.

Без Кутињо,,, тешко ке биде напред. Има ли некое инфо што се случи со него? Можно ли е Раниери ретардираниот без причина да го избаци од прв тим????

Можеше и Алварез да игра прва али сепак мило ми е што Поли конечно доби шанса,баш да видиме за што играч се работи:)! Имаме добра клупа,очекувајте Оби,Алварез и Форлан да влезат ако има потреба,идеме на победа напред ИНТЕР!
Мунтари секако ќе влези во второ. ;)

Кога ќе му дадат отказ на Лузерон,со него може да си ги земе Мунтари и Станкович.

Aууу составов за жалење е еј, кој ќе игра ко лево крило ? Da fuck е бре со составов ?
Не бе, затоа со лузеров немаат континуитет, 100 формации смени, 433,442,4312 ( ваљда и денес вака ќе игра ) ...
Среќа Џенова е во прашање, не верувам дека во ситуација кога на Интер им треба цел плен ќе поебат работа, но сепак, не ми се допаѓа формацијава, 1 од Алварез и Коутињо мораше да игра, Поли можеше комотно да тера место Мота кој кај и да е ќе се повреди.

п.с. Коутињо ни на клупа не бил ... Oh boy. Све дефанзивно, само Пацини и Милито напред, убаво рече фанон на МЗТ од погоре, да се надеваме дека 1 шут од тие 2 ќе влезе у гол, ко и лани што беше случај кога дадоа случаен гол, инаќе 0-0 ќе завршеше со оглед на фактот што Џенова не сакаа да дадат гол.

Све све али Милито прва постава,и тоа што Кутињо го нема ни на клупа е стварно ретардирана работа,ај свакам Форлан не е уште опоравен,али можеше Зарате да стартува,барем ке имавте брзина во нападот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom