Фан Клуб: Интер

Со авторитетен менаџер и подот ќе го рибаат, менаџерите се проблем што старците што толку ги нејќете се форсираат кај вас :)

murinjo-500.jpg

--- надополнето: 13 декември 2011 во 01:45 ---
Ја прочита некој оваа објава на фцинтер.ком.мк
http://fcinter.com.mk/aktuelno/2277-guardiola-i-baggio-vo-tandem-doagaat-vo-inter

Сеа барем е лесно, си има за игнорирање на член, и не се појавуваат никакви постови од него.(y)
Или пак ако толку ви се збори за него, сменета ја темата во Фан Клуб Спасов. :)
И да, Рафа пак крив.. :ROFLMAO:

Според Скај Спорт 24

Цезар : Занети Лусио Самуел Нагатомо : Фараони Мота Камбиасо : Кутињо : Милито Пацини

@ Syn
У право си, јас ги помешав годините, Лампард требаше да дојде првата година од ерата на Мур, а Снајди дојде втората сезона. Суљо тогаш растураше, најбољи играч од среден ред беше али после таа сезона...

Ако искочи со оној сотав горе,идам и 1-1 вечер за сите пари што ги имам,толку ли не разбира лузерот Милито не е во форма и не треба да игра,Зарате моментално е подобар од него а и по подвижен е каде каде,јас би му дал шанса и на Форлан,али секако ако е подготвен за настап.

Ако искочи со оној сотав горе,идам и 1-1 вечер за сите пари што ги имам,толку ли не разбира лузерот Милито не е во форма и не треба да игра,Зарате моментално е подобар од него а и по подвижен е каде каде,јас би му дал шанса и на Форлан,али секако ако е подготвен за настап.
Мене ме сецка тоа што Кутињо игра, колку толку тој ја раздвижува играта и може да им даде топка на оние двајцана напред. Ја ќе пробам х-2, второ ваљда ќе влезе Форлан и ќе им брцне еден. :)

Немам мадиња да ја клам двојка..а имав за вчера на Јувентус.цццц...не ми се ризикува некако а осеќам дека ќе победиме бидејќи нормално дека е наредена работата од Прециози и Морати а не дека ќе изиграме нешто посебно...0-1 точен резултат:D

Абе јас се кладам во кило крв,дека Милиот нема голот да го види вечер ако игра,а ме чуди зашто не му дава шанса на Поли доста оафанзивен играч е од средината,го памтам во Сампдорија што правеше,би можело наместо Фараони овој пат,да му даде шанса на него.

П.С Stefan -Kobe Од мене денес Келн 1 2.50 кофц дома парче праат :D

Искрено, и јас сакам Поли да добие шанса вечерва, нормално доколку е спремен за игра. За нијанса ќе ни биде поспора играта ради Маикон али очекувам Кутињо да ја раздвижи го максимум.
П.с. Гомнаров пак почна Рики да го остава на клупа, али да почекаме до после и да го видиме официјалниот состав.

Ако тепаме вечер, 10 поени че биди разликава а? Јас па мислев дека 15-6 сме разлика
obama_not_bad.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom