- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 1.294
- Поени од реакции
- 2.781
Росонер е Фил бекој е овој фил ајви за интер е или не ... кисне на фан клубов со лајкови ама на секоја негативна вест за интер ги става ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Росонер е Фил бекој е овој фил ајви за интер е или не ... кисне на фан клубов со лајкови ама на секоја негативна вест за интер ги става ?
Да не му станав идол на овој,само на мене реди лајкови или некој што пише нешто за мене.Иначе фан на милан бил така рекоа.Јас веќе подолго време барам лајк од него, ама не можам да добијам. Не е фер, сите имаат лајк од Фил, само јас не.![]()
Aман бре и овој како снајдер како од стакло да се.Ранокија се повредил, нема да игра.
Зошто да не игра Маикон ?Утре Маикон нема да игра, а најверојатно и Милито. Раниери не сакал да ризикува. Форлан ќе почне од клупа, така да Пацини и Зарате ќе играат прва. 4-4-2 повторно, јебига.
E sad sme ja naebaleЗошто да не игра Маикон ?
Преска видов повикан беше,сега го немаТаман кога мислев дека ни се комплетираше одбраната, МаИКОн и Ранокиа неповикани.. сигурно се работи за повреда но никој нема инфо.
Како не подобро ...Уште подобро што нема да игра Маикон.
Израчунај, гледајќи го составот.Да прашам пак, некоја информаци за тоа колку повреди до сега?