Фан Клуб: Интер

Зарате место Кутињо,Калдирола место Киву

Сезонава само Манчестер Јунајтед се подобри од нас :)

Odamna ne sum uklucen na fan klubov .Samo eden komentar : ETO > Zarate, Alvarez, Forlan....
Samo so ekstra klasa napagjaci se stignuva do titula.
Vidov deka ovaa godina za Italija se obezbedeni 2+1 mesta za Championship league.Zasega zaostanuvame 13(mozni10 ako se dobie zaostanatiot mec) toa e zagrizhuvacki.

E sega ke vidite kako ferguson ke dade 40 milioni funti za Snajder,pamnete mi zborot hahah (mozebi i poveke ke dade )

А лани паника кревавте :pos:

Го виде ли некој Зарате како ја собра топката кога беше во офсајд? Така за уши и надвор од терен, сега не беше важен натпреваров, во Калчо се бориме за опстанок.

А лани паника кревавте :pos:

Го виде ли некој Зарате како ја собра топката кога беше во офсајд? Така за уши и надвор од терен, сега не беше важен натпреваров, во Калчо се бориме за опстанок.
Ja глеаше бе?:D

Да бе, изглеа само јас сум ја гледал чим никој не коментира :)
Не бе, ти си фан од пред 2006, ние сме од 2006, па не сме научени на овакви резултати..па не гледаме/коментираме.

Во 1/8 финале може да ни паднат Зенит,Марсеј,Базел,Лион,и Баер Леверкузен , според мене најлесни противници се Баер и Зенит,али и Базел нема да биде лошо ! Рачунајте на зима ке се донесат нови играчи и би требало да имаме појак состав од сегашниов,вака така пак 1/4 финале ни се насмевнува :)! Иако и лани со Шалке ни се насмевнуваше 1/2 па не декласираа во Милано,ваљда овој пат лекцијата е научена!

Еven when I lose, I win - Special1tv, Кој гледал, знае за што зборам.
Манчестер пута 2 капут, противнициве се смешка за осмина финале, четврт финале сигурно одат, ако се у гз праени, можат и до полуфинале да догураат.
Повеќе шанса за да играат во ЛШ наредна година имаат доколку го освојат ова натпреварување сезонава, отколку тоа да го изборат преку лига. :pos:

Него на русиве вредеше да им се пушти утакмицава а летово да го набацат Доумбија у тим, а Коби, шо викаш ? :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom