Фан Клуб: Интер

Зарем ти стварно мислиш дека ке го замениш наш Спасов ????????? :pos:

:pos:
Не ни пробувам, тешко некој да го замени, поготово со шпекулациите, како Ван Перси во Интер, Хазард и Давид Виља :D

:pos:
Не ни пробувам, тешко некој да го замени, поготово со шпекулациите, како Ван Перси во Интер, Хазард и Давид Виља :D
имаше една шпекулација што ја прочитав вчера ама несакав да ја постирам зошто сигурно да го прочитавте тоа ќе имаше страшно пцуење ;)
--- надополнето: Dec 7, 2011 12:18 AM ---
Napadač Verdera Klaudijo Pizaro tvrdi da bi odlazak u Inter bila veoma zanimljiva avantura za njega.

Peruanski golgeter Klaudijo Pizaro nedavno je povezivan sa prelaskom u milanski Inter. Napadač Verdera otkriva da nije upoznat sa tim glasinama, ali dodaje da mu imponuju.

"Da, to zvuči veoma zanimljivo. Otvoren sam za sva pitanja", rekao je Klaudijo Pizaro za "Welt".

Pizaro je postigao 11 golova na 13 mečeva za Verder Bremen u tekućoj sezoni Bundeslige.

Еве ја најјаката шпекулација што ја имам прочитено досега,ај за овие другиве сите се млади али за овој 33 год има хаха и морати ќе го купи како поклон за божик на сите фанови на интер

А ти уште се замараш со него ??? :D :pos:
Како бе брат да не се замарам...Очи ми ископаа неговите дојави со специфичен фонт, големина и боја...
--- надополнето: Dec 7, 2011 12:43 AM ---
Почените 11 за утре :
......................................hotmail.......................................
Kire Inter.....stefan-kobe.....Doktorоt....Џони Вајсмилер..
........................beneamata.... Фил Ајви..........................
....Syn....................WESLEY 10................Деко Il Drago....
..............................Io Sono Interista...............................

Coach:TheVirus997 (Spasov_I)
mene me nema? :mad:

Што ви смета детево не знам, барем го владееме српско/хрватскиов. Кој иде накај Црна Гора/Хрватска летово, главен шизик ќе биде, сите пички ќе ги смува.

Јес да у зборувањево фонтов нема да се гледа, ама тоа е што е.

Што ви смета детево не знам, барем го владееме српско/хрватскиов. Кој иде накај Црна Гора/Хрватска летово, главен шизик ќе биде, сите пички ќе ги смува.

Јес да у зборувањево фонтов нема да се гледа, ама тоа е што е.

Sto si muck'o kolu :D ?

Спасов ич да не ти чуе остај ги што зборат. Него ти се потрошија играчиве од Европа и Јужна Америка, нема веќе за кого да даваш шпекулации, фати накај Африка и Антарктик таму има многу фудбалери, пингвини и снешковци, дај да се израдуваме за некој.

Почените 11 за утре :
......................................hotmail.......................................
........................beneamata.... Фил Ајви..........................

Пронајди го натпрапникот... во сите Интераши ти Биланист опна :pos:

TheOther1 -> 1ва резерва :icon_lol:

Леле го убивте од реметење човекот, што ви смета толку?! Ако не ви се читаат неговите информации не читајте, можда ќе се најде некој да ги ѕирне...

Леле го убивте од реметење човекот, што ви смета толку?! Ако не ви се читаат неговите информации не читајте, можда ќе се најде некој да ги ѕирне...

Епа брат,ај ке го натераме да навива за Реал,па нека ви тура таму секакви шпекулации,како на пример дек Раул ке се врати во Реал,дека во Реал ке пристигнат секакви играчи,е ке видиш како ке ти станат цитрони од еднаш :pos:

Пронајди го натпрапникот... во сите Интераши ти Биланист опна :pos:

TheOther1 -> 1ва резерва :icon_lol:
Tava ne go znajaah...Se prefrluvas vo pcoetnite 11...fil ajvi na klupa
Почените 11 за утре :
........................beneamata.... theother1..........................

kirovskivirus.png

:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom